100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Playboy™ plugg av akryl med selvlysende bunny

kr 103,20 Så lav som kr 129,00
På lager

Her kan du få deg en superflott og frekk Playboy plugg av akryl med selvlysende bunny på en lekker gullfarget bakgrunn. Pluggen her er laget av svart akryl, som er et lett og hardt plastmateriale som er perfekt til bruk av stretchingsmykker. Akryl egner seg ekstra godt til store stretches, da det ikke tynger ditt øre mer enn høyst nødvendig. I tillegg er akryl selvfølgelig også helt fri for nikkel, så hvis du er allergiker er akryl også et helt perfekt valg for deg.

Fronten på denne pluggen er laget av en gullfarget front, som har fått skåret en siluett av Playboys velkjente kanin. Fargen under platen er så en selvlysende farge, som vil få kaninen til å fremstå lysende, når den blir ladet opp av solen eller en annen lyskilde.
Pluggen fås i seks forskjellige størrelser som starter ved 8 mm. i diamterer og slutter ved 16 mm. i diameter. Smykket er både enkelt og praktisk i bruk da den flotte gullfargede fronten kan skrus av, før pluggen innføres i din stretch bakfra og fronten atter skrues på.

Så hvis du er på utkikk etter et nytt stretchingsmykke som både er litt frekt men samtidig også kjører den elegante stilen, så er denne superfete Playboy™ pluggen av akryl med selvlysende bunny, kanskje nøyaktig det du går og leter etter.

Detaljer
NamePlayboy™ plugg av akryl med selvlysende bunny
SKUPlug-120
LåstypeInnvendig gjenge
TypePlugg
MaterialeAkryl
Dybde11 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Playboy™ plugg av akryl med selvlysende bunny
Din vurdering:
Playboy™ plugg av akryl med selvlysende bunny