Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Playboy™ plugg av akryl med playboyjente

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 99,00

Nå kun: NOK 39,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Playboy har mange kreative motiver på deres eksklusive smykker og motivet på denne svarte pluggen av akryl er ingen unntakelse. Midt i pluggen er siluetten av en sunperskjønn playboyjente nemlig blitt innrammet i en svart sirkel hvor hun har fått hedersplassen på smykket. Jenta bærer naturligvis de karakteristiske playboyørene på toppen av hodet og er dermed en vaskeekte playboyjente.

Teksten "Bunny Thrills" står skrevet med det første ordet ovenfor jenta og det andre nedenfor henne. I tillegg har hun fått selskap av to små bunnies, nemlig en på hver sin side. jenta er på alle måter både blikkfang og sentrum på denne lekre pluggen av akryl. Pluggen er svart overalt med unntakelse av fronten som er hvit med svartt motiv og skrift. Motivet på fronten er innkapslet under en klar og lett buet hinne av hård plast så det ikke blir slitt av med tiden. Mens pluggen buer lett på forsiden er den til gjengjeld helt flat på baksiden, så den vil den være plan med huden i ditt øre.

Du kan få denne lekre playboypluggen i mange forskjellige størrelser, så skynn deg å finne den størrelsen som passer til din stretch, og før du vet ordet av det vil playboyjenta pynte ditt øre på fineste vis.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-100
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Playboy™ plugg av akryl med playboyjente
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.