Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Playboy™ plug av bambus med innkapslet bunny

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 109,00

Nå kun: NOK 39,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også helt gal etter de frekke smykkene fra Playboy? Da kommer du til å elske dette siste skrik fra den populære produsenten. Her får du en plug av bambustre som har fått et flott belegg, noe som virkelig gir dette smykket et helt unikt utttrykk. Det er skapt en perfekt harmoni mellom det gyldne uttrykket og det organiske treet, og treets struktur kan fortsatt ses helt tydelig gjennom den transparante overflaten.

Under det fine belegget har vi selvfølgelig også den velkjente Playboy bunnyen på fronten av pluggen. Den søte bunnyen er laget i et elegant gullfarget design hvor den lille kaninen ganske enkelt taler for seg selv. Man er slett ikke tvil om at man har å gjøre med et av Playboys frekke smykker, når man ser denne stilige pluggen i den stilfulle looken med gull, kombinert med det flotte gyldne bambusmateriale.

Denne pluggen krever kun et stretch på et sted mellom 6 og 16 mm. i diameter. Så hvis du er den heldige eier av et slikt stretch, kan du også bli den enda heldigere eier av denne flotte Playboy pluggen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-132
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Tre
Dette smykket er laget av tre. Tre er et organisk materiale og kan derfor variere i farge og struktur. Det er allikevel sjarmen med tre og blir derfor sett som et pluss. Tre er også varme- og fuktfølsom og kan derfor gå i stykker hvis det utsettes for det. Noen tresmykker kan inneholde farge og kan, hvis de utsettes for fukt, farge litt av - Det er ikke farligt da det er naturlig farge fra smykkets kilde.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Playboy™ plug av bambus med innkapslet bunny
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.