Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 95

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 95

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Nesestaver

Nesestaven er et veldig simpelt smykke som utrolig mange med nesepiercinger sverger til. Alle piercingersmykker har sine egne fordeler og ulemper frem for andre, men samtidig er langt fra alle brukere som opplever disse aspekter på samme måte. Dem som foretrekker å bruke nesestaven frem for f.eks. en neseskrue eller ring, bruker som regel den begrunnelsen at de er utrolig lette å sette inn og ta ut. En nesestav er, som navnet også indikerer, helt enkel og uten kanter eller krummelurer, som må lirkes på plass.

Fordeler med nesestaver

Det er mange brukere som utelukkende bruker nesestaver i deres nesepiercing, nettopp fordi de er så enkle å bruke. Hvor noen kan oppleve både besvær og ubehag i forbindelse med innsettingen av neseskruer som må vendes og lirkes forsiktig på plass, er nesestaven et utrolig enkelt og simpelt smykke å ha med å gjøre. Den rette staven glis ganske enkelt langsomt på plass i piercinghullet, inntil den lille kulen for bakenden er kommet gjennom hullet. Den lille kulen sørger for å holde smykket på plass i nesen og fungerer samtidig også som beskyttende stoppekloss, i fall du skulle få et trykk eller slag på nesen.

Andre fordeler som brukere av nesestaver ofte nevner er at de unngår følelsen av et fremmedlegeme inni nesen. Ved neseskruer sitter hele skruedelen på innsiden av nesen og det er det noen mennesker som ikke liker fordi de synes den fyller for mye innvendig i nesen. Dessuten er skruen flat og legger seg derfor opp av neseborets innside, så man vil ikke kunne unngå å merke at den er der. For noen mennesker er det bare en vanesak som de hurtig venner seg til, mens andre aldri venner seg til det og derfor foretrekker å bruke en stav.

Med nesestaven merker du nesten ikke at du overhodet har noe i nesen. Staven går rett gjennom hullet og hvis den er litt lengre enn din neseveggs tykkelse, vil den bare bule en liten smule ut på innsiden av neseboret. Stoppekloss-kulen på staven vil derfor henge i "fri luft" inne i nesen, frem for å legge seg opp mot innsiden av neseboret hvor dens tilstedeværelse ellers ville kunne merkes, som er tilfellet med neseskruene.

Sist men ikke minst er det også en del som liker å bruke stavene fordi det er en minimal tendens til at naturlig skitt fra neseboret setter seg fast i den. Det skyldes nettopp dens rette form som gjør det vanskelig for skitt og lignende å henge seg fast på den.

Hvorfor bør man velge nesestaven?

Hvis du er typen som elsker å skifte ut dine piercingsmykker ofte, kanskje også på daglig basis, så vil nesestaven helt klart være et perfekt valg for deg. Fordi den er så lett og enkel å sette inn og ta ut, er det noe du enkelt kan legge inn din morgenrutine uten å måtte bruke masse tid på det. Dessuten så er nesestaver som regel også litt billigere å kjøpe enn neseskruer, så det er plass og økonomi til å kjøpe flere av dem enn hva man kanskje ville kunne med neseskruene.

Ut over det er det nesten bare et spørsmål om å kikke på fordelene som beskrevet ovenfor og forsøke å vurdere hvordan man selv vil ha det, med de tingene som står beskrevet der. Hvis du er helt ny bruker av nesepiercinger og derfor er i tvil om hva som vil passe best til deg, kan du alternativt også starte ut med å kjøpe både en nesestav samt en neseskrue, og så simpelthen prøve det ut før du beslutter deg for det ene eller det andre.