• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

4 artikler

per side

4 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Navlepiercing

Navlepiercinger er kjent verden over og er litt av en ynglingspiercing blant unge piker. Du kan lese mere om denne fascinerende piercing akkurat her.

Navlepiercing er en veldig populær piercing

Navlepiercingen fikk for alvor sitt store gjennombrudd under en høyt profilert moteoppvisning, hvor den høyt profilerende supermodell Naomi Campbell bar et mystisk piercingsmykke i navlen. Siden har dens popularitet vokst og er i dag like vanlig som et par hull i ørene. Navlepiercingen fanger spesielt de yngre pikers oppmerksomhet, men kvinner helt opp i 50’årene er også begynt å få øynene opp for denne piercingen.

Hvilket smykke skal jeg velge til min navlepiercing

Siden navlepiercingen er så populær er det selvsagt også mange forskjellige designs å velge mellom. Navlepiercingen er desidert den piercing som det produseres flest designs til, hvilket også tydeliggjøres ved å kaste et blikk på BodyMod.no's store utvalg.
En buet stav er alltid det fortrukne startsmykke til denne piercing, spesielt fordi dette piercingsmykket legger minimalt press på omgivelsene mens piercingen gror. Smykker med vedheng er meget populære, men bør kun anvendes i en ferdig grodd navlepiercing. Vedhenget kan trekke piercingen skjevt og et vanlig standardsmykke er derfor å fortrekke under hele gro fasen.

Gravid med navlepiercing

Hvis du blir gravid kan du selvfølgelig beholde din navlepiercing, men det kreves at du skifter til et mere fleksibelt materiale. Vi anbefaler alltid PTFE da det er super fleksibelt og samtidig meget allergivennlig. Du kan selvfølgelig kjøpe disse fleksible smykkene her på shoppen og du finner en variant av navlepiercing til gravide her.