• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 202

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 48 av totalt 202

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Leppepiercing

BodyMod.no er leveringsdyktige i alt innen for piercingsmykker til din leppepiercing. I korte trekk så er det BodyMod.no's målsetning å kunne tilbyde deg allt hva hjertet begjærer til din leppepiercing eller leppepiercinger hvis du har flere.

Her er eksempelvis piercingsmykker til leppepiercingene:

De mange forskjellige typer smykker kan også deles opp etter de forskjellige materialene, sånn som kirurgisk stål, titanium, gull, PTFE, osv.
Det er viktig at man velger de riktige materialer til sin leppepiercing. Tannleger vil alltid anbefale materialer slik som PTFE og Bioplast, da de ikke er skadelige for tennene og tannkjøtt. Det finnes et hav av designs til de to materialene og den eneste ulempe er at man kan "tygge" dem i stykker. Men her bør man huske at hvis man kan bite dem i stykker, så ville man ha ødelagt sine tenner.

Lengden på smykker til leppen:

Det er viktig at lengden på de smykker man bruker i leppen ikke er for lang. Bruker man et for langt piercingsmykke, risikere man å ødelegge både tennene og tannkjøtt. Men hvordan vet man hvilken størrelse man skal bruke? Faktisk er det slett ikke så komplisert å komme med noen gode retningslinjer. Når man får lagt sin piercing, så er det vanlig at man får laget den med en litt lengre stav, slik at det er plass til at leppen kan hovne opp og med vanlige leppepiercinger slik som en madonna, medusa, angelbite, snakebite, lower labret etc, vil det bety en start lengde på 10 mm.
Når hevelsen har gått ned og såret begynner å gro, så er det på tide å skifte til en mindre stav. Det mest vanlige er 8 mm, som også er standardmålet du finner her i webshoppen. Bemerk deg at smykkene med bioplast og PTFE staver, typisk kan kortes ned i lengden, slik at man kan selv kan velge hvor lange de skal være.

I dag har leppesmykkene også en standard tykkelse. Som blir typisk piercet med 1,2 mm. nåler i de profesjonelle danske piercinginstituter. Igjen er 1,2 mm. også standarden på de piercingsmykker du finner her på BodyMod.no. Det vil stå tydelig angitt hvis de har andre mål.
Leppepiercinger har også en stor fordel i og med at de lett kan skjules med en gjennomsiktig "retainer", mens de samtidig gir muligheten for å velge mellom flere forskjellige formet piercinger. Ofte er det ingen problem å skifte mellom piercing ringer, hestesko og labrets.
Vi ser frem til å kunne levere din neste piercing til leppen.