• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Kvinner

Vare 1 til 48 av totalt 129

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vare 1 til 48 av totalt 129

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Intimpiercinger til kvinner

Intimpiercinger til kvinner er på det seneste blitt meget populært. Mange kvinner velger å få en intimpiercing fordi det både er frekt og flott på samme tid. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av intimpiercinger til kvinner. Vi har intimpiercinger i forskjellige farger og former – det er piercinger for enhver smak.

Under kan du lese mye mer om intimpiercinger til kvinner. Du kan bl.a. lese om de seksuelle fordelene som finnes ved å bli piercet nedentil. Hvis ikke du har lyst til å lese mer, så kan du jo ta et kikk på vårt store utvalg av piercingsmykker. Det kunne jo være at det var en intimpiercing som kunne friste litt.

Intimpiercinger til kvinner er frekt og flott på samme tid

Mange kvinner får laget en intimpiercing fordi det er frekt. Og det er det også, men det er definitivt også flott å være utsmykket ved kjønnsorganet. Ved å bli intimpiercet opplever mange kvinner en forhøyet sexlyst samt en større nytelse ved samleie. Dette skyldes at mange intimpiercinger er plassert i et område der det er ekstra følsomt. Det vil at ved de minste berøringer ved piercingen, kan det gi kvinnen en ekstra nytelse. Det avhenger naturligvis av hvilken piercing det er snakk om.

Ikke bare er en intimpiercing frekk og forførende, den er også veldig fin. Man kan få intimpiercinger i mange forskjellige former og farger, hvilket gjør muligheten for individuelt å skille seg ut meget stor. Det er for kjedelig å ligne alle andre. Med en intimpiercing kan du sette et personlig preg på ditt utseende og din utstråling.

En fin piercing krever en god hygiene

Hvis man gjerne vil at ens piercing forblir fin og innbydende, så er god hygiene nødvendig. Det er viktig at man jevnlig renser sin piercing med et pleieprodukt, så det ikke oppstår infeksjoner og betennelser.

Hos BodyMod.no har vi et stort og omfattende utvalg av pleieprodukter til piercing. Du kan derfor trygt bestille din neste piercing hos oss, samtidtg med at du kjøper litt pleieprodukter til å vedlikeholde dem med. Vi forhandler kun pleieprodukter av høy kvalitet som samtidig er anerkjent av bransjen. Våre pleieprodukter er uhyre effektive til å gi din piercing de beste vilkår for å forbli fine og innbydende.

Hvor kan jeg lese mere om intimpiercinger til kvinner?

Hvis du gjerne vil vite enda mer om intimpiercinger til kvinner, har vi en informasjonsblogg du kan besøke. På bloggen finner du en masse spendende artikler om piercinger, inkludert intimpiercinger. Hos BodyMod.no synes vi ikke at intimpiercinger fortjener å bli tabubelagt. Derfor skriver vi åpent og fritt om denne type piercing på vår informasjonsblogg.

Utover å skrive artikler om piercinger, så kan du også finne informasjon om de forskjellige typer piercinger samt de materialer de finnes i. Du finner en masse forskjellig viten på vår informasjonsblogg, så det er bare å komme i gang med å lese.

God fornøyelse med din intimpiercing.