• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

4 artikler

per side

4 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Fake piercing

Mange går rundt med en idé om å få en piercing, men er litt i tvil om hvordan resultatet vil bli. Det kan også være at du ønsker å lure dine foreldre eller venner.

Fake piercing ligner på ekte piercinger

En fake piercing, er en falsk piercing, som er designet så man ikke kan se at den er fake. Piercingsmykket holdes typisk på plass ved hjelp av magneter.

Fake piercinger er ikke permanente

Det er viktig å understreke at fake piercinger er noe man kan bære i et par timer eller en enkelt dag. De er altså ikke til permanent bruk, men fake ørepluggs kan brukes så lenge du ønsker, fordi de sitter fast som en riktig ørering. Spesielt skal du være oppmerksom når du benytter en fake tungepiercing, da den kan falle av og sette seg fast i halsen, vær derfor alltid meget oppmerksom når du har den sittende og legg deg aldri til å sove med en fake tungepiercing.

Finn mange forskjellige fake piercing designs her på shoppen

På vårt webshop finner du et bredt utvalg av alle mulige former for fake piercingsmykker, alt fra tunge til leppe. Hvis du har et spesielt ønske til en falsk piercing er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som alltid står klar med de rette råd og veiledninger.

Er du i tvil om piercing er noe for deg så prøv vår fake piercing

Man kan nemlig bli i tvil om det er det riktig med en piercing og her er en fake piercing en god måte å teste hvordan det vil se ut innen man treffer den endelige beslutning. På den måten er du sikker på at resultatet blir akkurat som du alltid har ønsket og forestilt deg. Det er blitt veldig vanlig å teste det på den måten og ettersom det kommer flere og flere kunder til disse smykketypene, vil utvalget selvfølgelig også bare øke.