• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Brystskjolde

32 artikler

per side

32 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Brystskjold til brystpiercinger

Brystskjold er utrolig flotte piercingsmykker som er laget spesielt til brystpiercinger.
Det mest normale piercingsmykket å bruke i en brystpiercing er en vanlig ring, stav eller hestesko. Til de dager hvor man bare gjerne vil gi litt ekstra gass, kan et brystskjold være den slags piercingsmykke man leter etter.
For mange er et brystskjold også definisjonen på et riktig brystsmykke. Mange kaller dem også for nippelsmykker.
Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av forskjellige typer brystskjold til din brystpiercing. Hos oss kan du finne brystskjold i et hav av forskjellige farger og utformninger.
Vi har bl.a. et brystskjold med en elegant kvinnekropp som henger i et kjede. Det er uten tvil en av våre flotteste og mest spektakulære brystskjold til brystpiercinger. Det er mange muligheter for å velge et unikt brystsmykke hos oss. Vi anbefaler å ta deg god tid til å velge hvilket brystskjold der passer deg best. Vi har helt sikkert et som faller i din smak.

En brystpiercing til spesielle anledninger

Som tidligere nevnt brukes et brystskjold som regel kun ved spesielle anledninger og i mindre grad som et permanent piercingsmykke. Det bør bemerkes at mange av våre brystskjold kan brukes som permanente smykker.
Spesielt brukes våre nipple rounder ofte som et permanent piercingsmykke i brystet.

Hvilken størrelse brystskjold skal jeg velge til min brystpiercing?

Alle brystskjold lages med en tykkelse på 1,6 mm.
Lengden er som regel en del lengre enn hva du normalt skal velge, men dette er helt normalt for dette smykkedesign. Smykkene produseres i størrelser de fleste kan passe og det er derfor sjeldent mulig å bestille smykker i andre størrelser enn det som er angitt, under "ytterlig informasjon" på de enkelte produkter.

Slik vedlikeholder du din brystpiercing

Når man har en piercing uansett om det er i brystet eller i nesen, er det viktig å vedlikeholde den ofte. Vedlikehold av piercinger handler i høy grad om å ha en fornuftig hygiene.
Du vedlikeholder din brystpiercing best ved å rense den et par ganger i uken. Ved å gjøre dette minsker du risikoen for betennelse og infeksjon betydelig. Det finnes ikke noe verre enn å få betennelse i en piercing. For det kan nemlig ende med at man er nødt til å fjerne piercingen helt.
Hvis du mangler noen gode og kvalitetsfylte produkter til å rense din piercing med, så kan du ta et kikk på vår side om pleieprodukter. Vi har et stort utvalg med noen av bransjens beste og mest anerkjente pleieprodukter. Du kan finne rensingsmidler til enhver piercing. Ta et kikk på vår side om pleieprodukter og gi din piercing de beste vilkår for å forbli ren og lekker.

Les mere om piercinger på vår inspirerende blogg

Hvis du gjerne vil lese mer om piercinger og andre spennende ting innen for piercingverden, så ta gjerne turen forbi vår informasjonsblogg. På bloggen finner du en masse spennende og inspirerende artikler om piercinger, stretching, pleieprodukter og mye mer.Du kan bl.a. lese om de forskjellige fordeler og ulemper som finnes ved å bruke et bestemt piercingmateriale fremfor et annet.

Vil du gjerne vite mer om piercinger, så er vår blogg helt sikkert verdt ett besøk.

Held og lykke med din nye brystskjold til din brystpiercing.