• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

14 artikler

per side

14 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Piercingskjulere – finn din neste piercingskjuler her

Piercingskjulere blir også kaldt piercing retainere. Piercingskjulere blir ikke betegnet som et reelt smykke, da de brukes som et midlertidig alternativ for hvis du av en eller annen grunn ikke kan ha dine piercingsmykker i. Hvis du for eksempel har fått jobb som kasseassistent i Fretex og i den forbindelse har fått vite at du ikke må ha synlige piercinger, så kan en piercingskjuler være en fremragende idé.

En piercingskjuler er vanligvis laget av det meget populære materiale PTFE eller silikon, da disse to typer materialer er veldig ettergivende og sikrer en så myk håndtering av piercingen som mulig. Disse materialene er i fantastiske, da det er mulig å lage piercingskjulere man nesten ikke kan se – på grunn av det gjennomsiktige materialet. Man lager vanligvis piercingskjulere/retainere i gjennomsiktige og hudlignende farger for å gjøre dem så ”usynlige” som mulig.

Piercingskjulere til din tungepiercing

Piercingskjulere til tungepiercinger er spesielt ideelle for deg som ønsker en skjuler, som ikke kan ses når du beveger munnen. Hos BodyMod.no har vi flere forskjellige piercingskuler til tungepiercinger som du kan velge mellom. Vi har bl.a. noen i gjennomsiktige farger som skjuler din piercing kjempegodt. Endene på våre skjulere til tungepiercinger kan skrues av og på, noe som forsikrer at den sitter godt fast. Derfor kan du trygt kjøpe en piercingskjuler hos oss og forvente at den ikke bare faller ut av munnen på deg.

Gjennomsiktige piercingstaver er meget populære

Utover å ha piercingskuler til tungepiercinger i vårt utvalg, så har vi også noen gjennomsiktige piercingstaver som er helt fantastiske. Hvis du f.eks. gjerne vil skjule din piercing eller beholde en navlepiercing når du er gravid – så er disse gjennomsiktige piercingstaver å foretrekke.

Disse gjennomsiktige piercingstavene er uhyre effektive til bl.a. å skjule en navlepiercing. Da staven er laget i et ettergivende og gjennomsiktig materiale (PTFE) er det vannskeligere for andre å se at du har en piercing sittende.

Ved bruk av en piercingstav i PTFE-materiale skal man ikke være bekymret for å gå gjennom metalldetektoren i lufthavnen eller få foretatt en MRI-scann. PTFE-materialet kan nemlig tåles av alle og det har ingen negativ virkning på omverdenen.

Vil du vite mere om piercingskjulerne?

På vår informasjonsblogg kan du finne mye mer informasjon om piercinger, stretching og piercingskjulerne. På informasjonsbloggen finnes det et hav av spennende innlegg om piercinger og alt som skjer innen piercingverdenen. Vi anbefaler deg å lese informasjonsbloggen hvis du interesserer deg for piercinger og lignende.

Hvis du har noen spørsmål som du ikke finner svar på via vår informasjonsblogg, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi vil forsøke å svare så utfyllende på ditt spørsmål som mulig.

Abonner på RSS Feed