• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

10 artikler

per side

10 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Tungepiercinger i pakketilbud

Her kan du gjøre et utrolig godt og økonomisk kjøp, samtidig med at du erverver deg en hel del nye tungepiercinger på én gang. Når du benytter deg av våre forskjellige pakketilbud får du utrolig mye for pengene. Våres tungepiercing pakketilbud inneholder mellom 4 og 8 stk. tungepiercinger per pakke, alt avhengig av hvilken type du velger og stk prisen er helt i bunn når du velger å kjøpe dine smykker på denne måten.

Tungepiercinger av plast

Vi har flere forskjellige tungepiercing pakketilbud av plast men ett av de mer populære produktene er vår samlepakke med 6 stk. selvlysende tungepiercinger av akryl. Du får seks kule farger som alle lyser i mørket og sørger for at deres eier garantert blir sett. Samtidig er akryl et materiale som er super skånsomt mot tennene, da akryl alltid vil gå i stykker før en sund tann vil gjøre der. Så hvis du skulle være så uheldig å komme til å bite i kulen eller slå den mot tennene, vil det altså være kulen som knekker først.

Hvis du gjerne vil ha en tungepiercing av ekstra myk plast, kan du også med fordel kikke på våre pakketilbud med hele 8 stk. teflon tungepiercinger, som selvfølgelig også blir levert i 8 forskjellige friske farger. Teflon er et ultra mykt materiale som er veldig behagelig i bruk, samtidig med at det også er skånsomt mot tennene.

Tungepiercinger av metall

Hvis du er en mer herdet bruker av tungepiercinger, vil du kanskje foretrekke dine tungepiercinger av metall. Her er det også flere forskjellige valgmuligheter men et veldig opplagt og populært valg innenfor denne kategorien er våre pakketilbud med en stav av kirurgisk stål samt syv tilhørende toppkuler, alle med stein i forskjellige farger.

Foretrekker du mer det unike og litt funky kan du også velge våre lignende tilbud, bare med en stav samt 5 toppkuler i forskjellige designs. Det er blant annet kuler formet som en stjerne, et hjerte samt en søt liten terning.

Hvis det er kvalitet du er på utkikk etter så er det nok pakketilbudet med de fem titaniumsbelagte tungepiercigner i forskjellige farger som du skal se nærmere på. Her får du fem hele tungepiercigner i forskjellige flotte skinnende farger hvor det er lagt vekt på kvaliteten. Din tunge vil helt sikkert takke deg for det hvis du velger dette pakketilbud.