• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

6 artikler

per side

6 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Stretching i pakketilbud

Hvis du har en hel stretchingprosess som du står og skal i gang med, så har du nå muligheten til å gjøre et riktig godt kjøp. Du kan nemlig kjøpe et helt stretchingsett hvor du sparer mye i forhold til å kjøpe dine tapers enkeltvis. Når du kjøper et sett som pakketilbud, velger du ganske enkelt et sett hvor stretching diameteren i settet starter bare en enkelt størrelse over den størrelse du har i forveien. Skulle det skje at du ligger et sted hvor det neste naturlige stretch ikke finnes i pakketilbudet, så har du alltid mulighet til å kjøpe en enkel taper i den manglende størrelse sammen med ditt sett.

Det kunne f.eks. være hvis du har et stretch på 6 mm. og nå ønsker å stretche videre. Så kan springet opp til 8 mm. kanskje være for voldsomt til å starte med. Hvis det er tilfellet har du mulighet til å kjøpe en særskilt taper på 7 mm. ut over ditt nye stretchingsett. Du har også mulighet til å kjøpe en særskilt taper på 9 mm. som supplement til ditt stretchingsett, hvis det ønskes.

De forskjellige pakketilbud

Du har mulighet til å velge ditt tapersett i flere forskjellige farger samt designs. Settene fås i de to mest velkjente designs, nemlig de rette tapers samt spiraltapers. Hvis du velger de rette tapers har du også mulighet til å velge et eksklusivt sett av kirurgisk stål. Settet av stål inneholder flere størrelser enn de andre settene gjør, mens du til gjengjeld kan velge mellom flere forskjellige sett-størrelser, hvis du kjøper dem som er laget av akryl.

Hvis du velger et spiraltapersett, bør du være oppmerksom på at de først starter med 2 mm. Så hvis du har bruk får den minste størrelse på 1,6 mm. har du også her muligheten for å kjøpe den som særskilt spiraltaper, som supplement til ditt sett.

Uansett hvilken tapertype du velger kan du mixe og matche fargene i ditt sett, akkurat som du ønsker det. Du har nøyaktig de samme farger å velge imellom her, som du har når du kjøper tapers i løskjøp. Dette gjelder naturligvis ikke for tapersettet av kirurgisk stål.

Hvis du gjerne vil vite noe mer om det å stretche, kan lese om emnet på vår informasjonsblogg som bl.a. inneholder en gratis stretching guide.