Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

3 artikler

per side

3 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Navlepiercingpakker – pakketilbud på piercinger

Hos BodyMod.no har vi en masse pakketilbud på piercinger. Disse pakketilbud er spesielt noe for deg som gjerne vil ha et stort utvalg av piercinger som du kan velge i mellom. Det er for eksempel mange personer som liker godt å bruke en bestemt type navlepiercing til fest og en annen type når de er på arbeide, i skole eller utøver sport. Hvis du elsker navlepiercinger og samtidig gjerne vil utsmykke din navle på en flott og elegant måte, så er våre navlepiercingpakker akkurat noe for deg.

Hos BodyMod.no kan du få mange forskjellige navlepiercingpakker

Hvis du er på utkikk etter en navlepiercingpakke, er du kommet til den rette nettbutikken. Hos oss kan du nemlig finne et stort utvalg av forskjellige piercingpakker. Vi har bl.a. pakketilbud som inneholder navlepiercinger med glitterkuler, krystallhjertevedheng, selvlysende kuler og navlepiercinger av kirurgisk stål.

Vi har noe for enhver smak. Ta en kikk på vårt utvalg og bli fristet til å kjøpe din neste tilbudspakke på piercinger. Husk å rense din piercing når du skifter den ut. Du kan lese mer om pleie av piercinger lengre nede.

Navlepiercinger med glitterkuler

Liker du fest og farger bør du kjøpe vår navlepiercingpakke med syv navlepiercinger med glitterkuler. Denne pakke inneholder syv piercinger som uten tvil kan sette igang en fest. Glitterkulene sender et festlig signal. Dette pakketilbudet er spesielt noe for deg som gjerne vil skille deg litt ut til den neste festen.

Navlepiercinger med krystallhjertevedheng

Hos BodyMod.no kan du bl.a. kjøpe en tilbudspakke hvor du får fire navlepiercinger med krystallhjertevedheng. Denne pakken inneholder noen utrolig flotte navlepiercinger som egner seg riktig godt til en jente/kvinne som gjerne vil sende et enkelt og feminint signal med sin piercing.

Husk å rens din piercing ved utskiftning

Når du skifter din navlepiercing så er det viktig at du får renset den. Hvis du ikke får renset din piercing ved utskiftning, kan det hurtig oppstå betennelse og infeksjon, noe som kan være vanskelig å bli kvitt. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av pleieprodukter som alle kan hjelpe deg med å rense din navlepiercing slik at den holder seg ren og lekker til å bli skiftet med et annet smykke. Ta en kikk på vårt store utvalg av pleieprodukter og gi din piercing de beste vilkår for å forbli flott og ren.

Elsker du piercinger?

Hvis du elsker piercinger og bare ikke kan få nok av dem, så har vi faktisk også en informasjonsblogg hvor du kan lese mye mer om denne type kroppsutsmykning. På informasjonsbloggen kan du bl.a. lese om de materialene som blir brukt i piercinger.

Hvis du mangler svar på et spørsmål du måtte ha om piercinger, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg.