• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

6 artikler

per side

6 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Leppepiercinger i pakketilbud

Her har du muligheten for å gjøre et utrolig godt kjøp, samtidig med at du er godt dekket inn med et fint lite utvalg av forskjellige piercingersmykker til din leppepiercing. Når du kjøper en av våre pakketilbud får du et merkbart nedslag i prisen, når det kommer til stk. prisen per smykke. Det smykket som brukes i noen av de mest brukte leppepiercinger, som f.eks. en madonna/monroe eller en lower labret piercing, heter rent faktisk en labret. Labretter er super gode i de piercinger som de er beregnet til men er mindre anvendelige til f.eks. alminnelige leppepiercinger. Er du i tvil om hvilke piercinger labretten passer godt til så har du mulighet for å lese mer om labretter samt hvilke piercinger de anbefales til, på vår informasjonsblogg.

De forskjellige valgmuligheter

Vi har flere forskjellige typer labrets, både som løssalg men bestemt også i våre pakketilbud. En av våre mest populære varianter er pakken med fem selvlysende labrets, som selvfølgelig er i fem forskjellige farger. De har en kul effekt hvis man f.eks. bruker dem på en by-tur, hvor de etter at de er ladet opp i dagslyset, vil forvandle seg til små selvlysende perler i din leppepiercing når du ferdes i nattelivet.

Er du mere til det klassiske og feminine, så vil du kanskje få mer glede av våre stilrene labrets i skinnende blankt kirurgisk stål, med kuler og steiner i flere forskjellige fagekombinasjoner. I denne pakken får du til og med hele åtte labrets med stein til en riktig god pris, så det er litt av et kupp du kan gjøre her.

Eller hvis du ønsker å være enda mer økonomisk i ditt valg av pakketilbud til din leppepiercing, så kan du også velge å kjøpe denne labretstav av kirurgisk stål med syv forskjellige labretkuler med hver sin farget stein til å skru på staven når du ønsker å skifte til en annen farge.

Som du kan se har du rike valgmuligheter for å gjøre et riktig godt kjøp når det kommer til labretter til din leppepiercing, spesielt hvis du velger en av våre pakketilbud.