• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

33 artikler

per side

33 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Billige piercinger og pakketilbud

Å kjøpe billige piercinger er helt sikkert noe alle elsker, men det er ikke alltid mulig hvis både kvalitet, sikkerhet og service skal være høy. Det snur vi på BodyMod.no nå om på ved å tilby deg pakketilbud. 

De billigste piercinger

Når du kjøpet et av våre pakketilbud, er du alltid sikker på å spare penger så det braker. Vi sikrer deg nemlig de billigste piercingene ved et forbedret lagersystem, som ikke går ut over hverken kvalitet eller servicen. Dvs. at vi kan tilby deg de billigste piercinger uten noen av ulempene ved å handle f.eks. i Thailand eller USA.

Spar penger ved å handle inn piercinger

Våre pakketilbud på piercinger har alle til felles at når du kjøper en hel serie av de samme piercingsmykkene, så blir de ufattelig billige. Det kan f.eks. være når du kjøper 8 tungepiercinger så får du piercingsmykkene til under 15,- kr. pr. stk. Det kan f.eks. være 8 tungepiercinger til 89,- kr. Noe som er under 12,- kr. pr. stk. Men hva så hvis man ikke står og skal bruke så mange tungepiercinger? Svaret er simpelt, enten kan man velge å spare dem til man skal skifte dem ut, ellers er det alltid muligheten for å handle inn sammen med en eller flere venner.

Billige tungepiercinger, navlepiercinger, leppepiercinger etc.

Her i kategorien finner du ikke bare én slags billige piercinger, men du finner piercingsmykker til både din tungepiercing, navlepiercing, leppepiercing etc. Vi utvider hele tiden og forhåpentligvis kan du finne et pakketilbud som passer perfekt til ditt behov. 

Merk deg også at alle våre piercingsmykker hvor staven er laget av plast, har den ekstra smarte funksjonen at de kan avkortes. Så er de billige navlepiercinger litt for lange, kan du alltid klippe staven til, skrue en metallkule ned over og så skjærer den en ny gjenge i staven. Da kan du igjen sette plastkulen på og din navlepiercingstav er nå mindre. Det samme gleder selvfølgelig for de billige tungepiercingene og billige leppepiercingene som er laget av plast.

Abonner på RSS Feed