100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercingsett av 14 karat gull med opal

kr 2319,00
På lager

Produktet du nå ser på tar seg flott ut i forskjellige ørepiercinger. Det kan f.eks. være tre helixpiercinger som sitter på rekke, hvor smykkene dermed vil sitte som perler på en snor hvor den flotte opalen blir større piercing for piercing. Har du ikke tre hull ved siden av hverandre kan du også sagtens bruke dem enkeltvis i f.eks. tragus, helix eller bare i øreflippen. Muligetene er mange.

Kjøper du dette produktet får du alle tre smykkerne du ser på produktbildet over. Felles for dem alle er materialet, som er ekte 14 karat gull, samt målene på staven og kulene i enden. Målene kan du se under fanen "Ytterligere informasjon". Hva som ikke er felles er størrelsen på opalene som sitter i fronten av smykket. De måler henholdsvis 3, 4 og 5 mm. Legg merke til at det ikke er snakk om ekte opaler, men derimot syntetiske opaler.

Opalene holdes på plass ved hjelp av tre fangarmer som griper solid rundt stenene. Stenene kan derfor ikke falle ut ved normalt bruk. Opalene er ikke kulerunde, men derimot kuppelformede, hvor den flate delen av kuppelen sitter inn mot staven.

Detaljer
NameØrepiercingsett av 14 karat gull med opal
SKUBarbell-178
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeØrepiercing
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix
Lengde6 mm.
Materiale14 kt. gull
Kulestørrelse3 mm.
FargeGull
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter3 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercingsett av 14 karat gull med opal
Din vurdering:
Ørepiercingsett av 14 karat gull med opal