Ørepiercingsett av 14 karat gull med opal

Tilgjengelighet: På lager

NOK 1 869,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Produktet du nå ser på tar seg flott ut i forskjellige ørepiercinger. Det kan f.eks. være tre helixpiercinger som sitter på rekke, hvor smykkene dermed vil sitte som perler på en snor hvor den flotte opalen blir større piercing for piercing. Har du ikke tre hull ved siden av hverandre kan du også sagtens bruke dem enkeltvis i f.eks. tragus, helix eller bare i øreflippen. Muligetene er mange.

Kjøper du dette produktet får du alle tre smykkerne du ser på produktbildet over. Felles for dem alle er materialet, som er ekte 14 karat gull, samt målene på staven og kulene i enden. Målene kan du se under fanen "Ytterligere informasjon". Hva som ikke er felles er størrelsen på opalene som sitter i fronten av smykket. De måler henholdsvis 3, 4 og 5 mm. Legg merke til at det ikke er snakk om ekte opaler, men derimot syntetiske opaler.

Opalene holdes på plass ved hjelp av tre fangarmer som griper solid rundt stenene. Stenene kan derfor ikke falle ut ved normalt bruk. Opalene er ikke kulerunde, men derimot kuppelformede, hvor den flate delen av kuppelen sitter inn mot staven.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-178
Antall enheter 3 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale 14 kt. gull
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ørepiercingsett av 14 karat gull med opal
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder