Ørepiercing formet som hjerte med stenbesatt kors

Tilgjengelighet: På lager

NOK 119,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er den som elsker multianvendelige smykker, altså piercingsmykker som kan brukes mer enn ett sted, så har du klikket deg inn på det helt rette produktet. Hvis du attpåtil har mer en én ørepiercing er dette smykket enda mer perfekt for deg. Du kan nemlig bruke denne ørepiercingen i blant annet daith, tragus eller bare i den gode gamle øreflippen.

Smykket er laget av et stykke messing som er formet som et hjerte med en liten åpning i toppen. Du setter derfor smykket i ved å vri endene fra hverandre - så lett som ingenting! Hjertet er blitt belagt for å endre fargen på smykket, derfor kan du f.eks. få smykket i en rosegull-variant eller en blank utgave. På fronten av smykket sitter det et lite kors som har blitt besatt med noen kubisk zirkonia stener, som alltid vil være klare på tross av hvilken farge du velger til hjertet.

Legg også merke til at det er forskjell på hvilket øre smykket skal brukes i. I og med at korset sitter på fronten av smykket vil det også være forskjell på hvordan det kommer til å sitte i ditt øre. Hvis du for eksempel velger et høyrevendt smykke og bruker det i venstre øre, så vil man bare kunne se korset hvis man står bak ryggen din.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ear-35
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Stentype Kubisk zirkonia
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ørepiercing formet som hjerte med stenbesatt kors
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.