SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nøkkelformet brystpiercing-22%

kr 77,22 Så lav som kr 99,00 -22%
På lager

2222Kanskje er det nøkkelen til ditt hjerte eller kanskje er det nøkkeln som holder dine innerste hemmeligheter i sikker forvaring. Under alle omstendigheter vil denne flotte nøkkelen se supersøt ut i enhver brystpiercing. Smykket her er laget av kirurgisk stål og har en lengde på 11 mm. så det er god plass til de fleste brystvorter.

Den søte nøkkelformede brystpiercingen er utstyrt med en låse-del i den ene enden og et nøkkel-håndtak i den andre enden. Låse-delen er utstyrt med to små runde stener som sitter rett ved siden av hverandre. De to stenene er adskilt av en rille i stålet som de er innfattet i, og som er med til å underbygge det nøkkelformede designet. Håndtaket i den andre enden er formet som et lite hjerte med en enkel sten inni. Det er både søtt, simpelt og feminint og vil se flott ut både i et bryst, men også i to hvis man er piercet i begge brystene.

Nøkkelsmykket fås med enten klare, rosa, lilla eller turkise stener og den fargen du velger, vil gå igjen i alle tre stenene i smykket.

Detaljer
NameNøkkelformet brystpiercing
SKUNipple-51
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBrystvortestav
PlasseringNippel
Lengde11 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde26 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nøkkelformet brystpiercing
Din vurdering:
Nøkkelformet brystpiercing