SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nippleclicker med vridninger og firkantet sten-22%

kr 124,02 Så lav som kr 159,00 -22%
På lager

Her har du sjangsen til å utsmykke deg med et kjempefint og feminint smykke, på den frekke måten. Det du ser her, er nemlig intet mindre enn en flott nippleclicker, i et elegant design med pene vridninger og glitrende vakre stener. Smykket er utstyrt med en imponerende firkantet sten i midten, samt to mindre runde stener, placeret på hver sin side. Alle tre stenene er klare og er skåret så de fanger og reflekterer lyset fra alle vinkler.

Den flotte nippleclickeren lukkes ganske enkelt ved at staven som går gjennom brystvorten bare klikkes fast i selve smykket. Den løsnes likedan med et lille klikk, når du skal ha smykket ut igjen. Så det er altså ingen løse deler eller små kuler som skal skrus av og på dette smykket for å holde det på plass.

Smykket kan fås i tre forskjellige farger, alt avhengig av smak og behag. Uansett hvilken farge du velger vil de tre stenene alle være klare i fargen. Hvis du velger den blanke modellen vil de klare stenene derfor falle godt inn i den stålblanke fargen, men hvis du derimot velger en av de gullfargede variantene vil det være en større kontrast, så stenene står tydeligere frem.

Detaljer
NameNippleclicker med vridninger og firkantet sten
SKUNipple-61
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeHengsel
TypeBrystvorteskjold-klipps
PlasseringNippel
Lengde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nippleclicker med vridninger og firkantet sten
Din vurdering:
Nippleclicker med vridninger og firkantet sten