100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Nippleclicker med vridd mønster

Spesialpris kr 100,62 Vanlig pris kr 129,00
På lager

Når man har tatt steget fullt ut og lagt brystvorten til nålen, så skal man selvfølgelig også kunne pynte sitt bryst med noen kule og flotte smykker - og det er akkurat det du kan få til med denne virkelig flotte nippleclickeren.

Smykket her er nesten et stil-ikon i seg selv, med den skarpe stålblanke looken, og det elegante samt ytterst detaljerte vridde mønsteret som smyger seg langs undersiden av smykket og ender i en flott kulespiss på midten. Insiden av smykkekanten er likedan dekorert med et enkelt men effektivt kulemønster som fulfører designet på raffinert vis.

Dette brystsmykket er en såkalt nippleclicker, som betyr at det er helt utrolig lett og enkelt å få smykket i og ut. Det er ingen fikling med kuler som skal skrus fast på endene her, nei du glir ganske enkelt bare smykkestaven inn gjennom din brystpiercing og klikker den ned på plass i smykket hvor den "låser" seg fast med et lite klikk. Smykket er dog ikke mer låst enn at det kan klikkes opp igjen, nøyagtigt like så lett.

Gå ikke glipp av sjansen ftil å bli den heldige eier av denne flotte, frekke og fingernemme nippleclickeren, som kun er noen få klikk og en kjapp tur med posten fra å bli din.

Detaljer
NameNippleclicker med vridd mønster
SKUNipple-70
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeHengsel
TypeBrystvorteskjold-klipps
PlasseringNippel
Lengde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FargeBlank
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nippleclicker med vridd mønster
Din vurdering:
Nippleclicker med vridd mønster