100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nippleclicker med stenbesatt kant-22%

kr 170,82 Så lav som kr 219,00 -22%
På lager

Når man endelig har tatt motet til seg og lagt brystvorten til nålen, så bør den bestemt også utsmykkes med stil, og det får du muligheten til med denne ultra flotte nippleclickeren. Smykket kalles en nippleclicker, fordi det lett og enkelt bare klikkes opp og i, så du ikke skal slite med små plagsomme lukkekuler.

Staven som går gjennom brystvorten er laget av kirurgisk stål, som er et både solid og robust materiale som hverken ruster eller tærer med tiden. Kirurgisk stål har en flott stålblank look som holder seg skinnende flott, også over lengre tid. Det misfarges heller ikke, som det f.eks. kan med både sølv og gull. Modellen her fås både i en blank, gullfarget, samt en rosegullfarget look.

Smykket her er også utstyrt med en hel overflod av små vakre stener som glitrer og glimter som en hel himmel full av stjerner. Stenene er plassert i to tettsittende rekker, som følger smykket hele veien rundt. Stenene fås både i klassisk klar, yndig rosa og en deilig frisk turkis farge. De to gullfargede modellene fås dog kun med klare stener.

Skynd deg og kjøp din foretrukne variant allerede i dag, så sørger vi for å levere din nye flotte nippleclicker, direkte til din postkasse. Vi sender varer alle hverdager, så du kan få dine nye smykker så fort som mulig.

Detaljer
NameNippleclicker med stenbesatt kant
SKUNipple-73
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeHengsel
TypeBrystvorteskjold-klipps
PlasseringNippel
Lengde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nippleclicker med stenbesatt kant
Din vurdering:
Nippleclicker med stenbesatt kant