• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Her på siden kan du finne våres utvalg av nyeste smykker. Vi bestrever oss hele tiden på å ha ett så oppdateret sortiment som mulig. Det betyr at vi jevnligt oppdaterer denne siden med de nyeste smykker vi får i vår shop. Det finnes ikke noe bedre enn nye piercingsmykker. Hvis du eksempelvis synes at din navlepiercing er begynnt å se kjedelig ut, kan du med fordel bestille ett av våre mange flotte smykker til navlepiercinger.

Under vil du kunne lese mye mere om våre nyeste smykker. Du vil b.la. kunne lese om våre store utvalg samt hvordan du lynhurtig kan piffe et forholdsvis kjedelig outfit opp til å være lekkert og innbydende.

Mange nye smykker hos BodyMod.no

Som tidligere nevnt har vi en masse nye smykker hos BodyMod.no. Vi følger med i tidens trends innenfor kroppsutsmykning. Derfor kan du alltid forvente å finne det nyeste nye innenfor forskjellige piercinger. Så snart vi får nye smykker på lager, så vil du på denne siden kunne finne dem. Så er du interessert i å være moderne og fremme i skoene, anbefaler vi at du holder et godt øye med denne siden.

Piff opp ditt outfit med nye smykker

Hvis du gjerne vil piffe opp ditt outfit, så kan du med fordel kjøpe et nytt smykke. Selvom man ikke skulle tro det, så er et nytt smykke faktisk i mange tilfeller nok til å piffe opp ditt outfit. Om sommeren kan du spesiellt få noe ekstra positiv oppmerksomhet ved å gå i t-skjorte der man kan se din navle og derfor også din navlepiercing. Hvis du går i en navlekort t-skjorte og samtidig har en ugle-navlepiercing, så er det ingen tvil om at du er med på moten.

Noen ganger kan et parr nye øreringer også være rikelig til å gi ditt outfit litt mer liv. Men uanset hva du søker, så finner du de nyste piercingsmykker her.

Finn ditt neste smykke hos BodyMod.no

Som sagt har vi et stort utvalg av nye smykker her hos BodyMod.no. Du kan finne smykker i et hav av forskjellige farger, motiver og utforminger. Våre smykker er av riktig god kvalitet, så du kan trygt kjøpe ditt neste smykke her hos oss. Vi tilbyr gratis frakt med ekspress levering – og en helt fenomenal kundeservice. Vi ønsker å gi deg de beste vilkår for å kjøpe nye smykker trygt og sikkert.

Vi håper at du finner et smykke som gjør deg glad.

Abonner på RSS Feed