Nesestav av 14 karat gull med trekantet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 259,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En neseskrue med sten består ofte av en tradisjonell rund sten. Denne modellen har dog blitt opgradert med en trekantet sten, hvilket man ikke ser så ofte. Samtidig er nesestaven laget av 14 karat gull. I dette tilfellet bestemmer du selv om det skal være 14 karat hvitt gull eller om det skal være den mer vanlige gyldne gullfargen. Begge modellene er 14 karat og inneholder derfor samme mengde gull.

Nesestaven har i motsatte ende av stenen en liten kule som skal fungere som smykkets lås. Forstått på den måten at kulen er en anelse større enn stavens 0,8 mm. På den måten blir staven sittende i nesen og faller ikke ut, siden kulen virker som en stopper inne i nesen. Den er dog ikke så stor at den ikke kan lirkes inn og ut av nesen.

Staven er som sagt ca. 0,8 mm. tykk og omkring 6 mm lang. Den fasettslipte stenen måler ca. 3 mm. i diameter. Så hvis du mangler et nytt smykke til nesen og kanskje kunne tenke deg et med en annerledes sten, så er denne modellen et opplagt valg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-165
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Nesestav av 14 karat gull med trekantet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder