100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesestav av 14 karat gull med firkantet sten

kr 329,00
På lager

Er du på utkikk efter en ny nesestav til din nesepiercing og må smykket godt ose av eksklusivitet, så er dette smykket kanskje noe for deg.
Nesestaven du ser på produktbildet over er nemlig laget av ekte 14 karat gull. 14 karat gull er noe av det mest vanlige til smykkebruk, siden det er mye mer holdbart enn f.eks. 24 karat gull.

Staven er ca. 6 mm. lang og 0,8 mm. tykk. På fronten av staven sitter en liten 3 mm. firkantet sten som holdes fast av i alt fire fangarmer, så stenen ikke faller ut og blir borte. I modsatte ende av stenen sitter en liten kule på staven, som er en ekstra liten sikkerhedskule - Den skal sørge for at staven ikke glir ut av nesen under bruk.

Nesestaven kan velges i to forskjellige gullvarianter, hvor begge modellene er 14 karat. Den ene er 14 karat hvitt gull og den andre 14 karat vanlig gull. Den hviTe varianten er noe mer nedtonet, så hvis du ikke ønsker for mye oppmerksomhet til din nesepiercing, skal du gå etter hvitt gull. Det vanlige gullet trekker en del mer oppmerksomhet til seg.

Detaljer
NameNesestav av 14 karat gull med firkantet sten
SKUNose-172
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNesestud
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
Kulestørrelse3 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesestav av 14 karat gull med firkantet sten
Din vurdering:
Nesestav av 14 karat gull med firkantet sten