Nesestav av 14 karat gull med firkantet sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 259,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på utkikk efter en ny nesestav til din nesepiercing og må smykket godt ose av eksklusivitet, så er dette smykket kanskje noe for deg.
Nesestaven du ser på produktbildet over er nemlig laget av ekte 14 karat gull. 14 karat gull er noe av det mest vanlige til smykkebruk, siden det er mye mer holdbart enn f.eks. 24 karat gull.

Staven er ca. 6 mm. lang og 0,8 mm. tykk. På fronten av staven sitter en liten 3 mm. firkantet sten som holdes fast av i alt fire fangarmer, så stenen ikke faller ut og blir borte. I modsatte ende av stenen sitter en liten kule på staven, som er en ekstra liten sikkerhedskule - Den skal sørge for at staven ikke glir ut av nesen under bruk.

Nesestaven kan velges i to forskjellige gullvarianter, hvor begge modellene er 14 karat. Den ene er 14 karat hvitt gull og den andre 14 karat vanlig gull. Den hviTe varianten er noe mer nedtonet, så hvis du ikke ønsker for mye oppmerksomhet til din nesepiercing, skal du gå etter hvitt gull. Det vanlige gullet trekker en del mer oppmerksomhet til seg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-172
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Kulestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Nesestav av 14 karat gull med firkantet sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder