SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesestav av 14 karat gull med blomst

kr 479,00
På lager

Nesestaven her er laget av ekte 14 karat gull og er utstyrt med den vakreste lille blomst på fronten. Blomsten er laget ved å sette sammen små klare stener. Det er blitt brukt syv små stener i alt, seks som blader og en i midten av blomsten. Blomsten måler ca. 5 mm. i diameter og er omkring 2 mm. høy.

Selve materialet som er brukt til denne modellen er som sagt 14 karat gull. Grunnen til at tallet ikke er høyere, er pga. metallets forholdsvis myke masse. Jo renere gull er, jø mykere er det. Så for at metallet kan brukes som smykke har det vært nødvendig å blande det med andre metaller som er mer hardføre.
Du velger selv om din nesestav skal være laget av 14 karat hvitt gull, som gir en nedtonet look. Vil du heller ha smykket med en varmere glød, skal du velge den mer kjente vanlige gyldne 14 karat gull.

Uansett hvilken modell du velger vil du få en super søt blomst i din nesepiercing, bestående av 7 små klare stener som sitter fast ved hjelp av små fangarmer. Blomsten sitter på en ca. 6 mm. lang stav, hvor det i motsatte ende er en liten kule som er en anelse større enn tykkelsen på staven. Kulens funksjon er å sørge for at staven ikke faller ut av nesen unødig.

Detaljer
NameNesestav av 14 karat gull med blomst
SKUNose-161
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNesestud
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesestav av 14 karat gull med blomst
Din vurdering:
Nesestav av 14 karat gull med blomst