Neseskrue med rund sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du den praktiske neseskruen i mange forskjellige farger og til så billig pris at du faktisk kan kjøpe mer enn bare en, hvis det er vannskelig å velge mellom de mange flotte fargene. Neseskruen er praktisk og lett å bære i nesen, når først den er blitt lirket inn på plass. Selve skruedelen ligger nemlig flatt opp mot innersiden av nesen slik at den gnager minst mulig.

Denne neseskruen har en 3 mm. flott rund sten så den hører altså ikke til den vanligste sorten. Så hvis du gjerne vil ha et nesesmykke med en sten som er stor nok til å bli sett ved første øyekast, så er dette smykket et riktig godt valg.

Stenen sitter fast med fire små tentakler som griper om stenen bakfra og faller derfor ikke så lett ut i forhold til den slags sten som bare er limt fast. Selve skruen er laget av kirurgisk stål, som er flittig brukt til piercingsmykker generelt, grunnet dets mange gode egenskaper.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-43
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 7 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Sølv
Dette smykket er laget av sølv. Sølv har et høyt innhold av nikkel, og bør derfor ikke brukes hvis din piercing er helt ny eller betent. Bruk kun smykker av sølv hvis din piercing er 100% grodd og den ikke har noen komplikasjoner.
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Fornøyd
Karakter
Super enkel, jeg er veldig fornøyd. Passer perfekt Review by Ingrid
Helt ok
Karakter
Den er enkel å få bøyd slik alt den går inn i nesa men er litt vanskelg å få blyd inni nesa. Viss den ikkje blir bøyd langt nok faller den lett av ved enkel berøring, så bruk litt tid for å få den bøyd i den ordinære posisjonen så er den helt perfekt :-) Review by Elives
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Neseskrue med rund sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder