SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesepiercing i flere farger med sten

kr 89,00
På lager

Skaff deg et enkelt, flottt og elegant smykke til din nesepiercing, som er både unikt og bemerkelsesverdig uten på noen måte å virke for prangende. Denne fine lille nesepiercingen er formet litt som et "L" og er noe av en mellomting mellom alminnelige nesestaver og neseskruer som skal lirkes forsiktigt på plass. Du får på en måte det beste fra begge verdner her. Smykket er lett og bekvemt å få inn og ut, nøyaktig som en nesestav er, og egner seg derfor fint til hyppige skift. Den lille knekken på staven har samtidig den effekt at smykket sitter noe bedre fast enn nesestaver gjør. Det er en fordel som er hentet med inspirasjon fra neseskruens design.

Denne nesepiercingen er utstyrt med en enkel klar sten som holdes godt på plass av fire små fangarmer som griper om stenen bakfra. Utover det fås smykket i syv forskjellige farger, som alle er framkommet med bruk av et spesielt belegg. Inne under belegget er smykket laget av rent kirurgisk stål, som er et solid og et rustfritt smykkemateriale du kan være helt trygg på å bruke.

Velg din foretrukne farge før du legger varen i kurven og går videre med din bestilling, så ordner vi med lynrask forsendelse direkte til din postkasse.

Detaljer
NameNesepiercing i flere farger med sten
SKUNose-98
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL- formet
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse2 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesepiercing i flere farger med sten
Din vurdering:
Nesepiercing i flere farger med sten