SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesepiercing av 14 karat gull med opalsten

kr 369,00
På lager

Noen ganger vil man bare utklassere alle andre, og det får du rik mulighet for med denne vakre nesepiercingen av ekte 14 karat gull med en nydelig opalsten som den eneste pynten. Smykket i seg selv er laget i et enkelt og elegant design, som tiltrekker seg massevis av oppmerksomhet av alle de gode grunnene. Frem for en masse bling og glitter, skiller dette vidunderlige smykke seg nemlig ut på grunn av det kvalitetsbevisste og stilrene designet.

Nesestaven er forsynet med en myk bøy på midten, som sikrer at smykket blir sittende godt og sikkert hvor det skal i nesen, uten at man har gått på kompromiss med den enkelheten som samtidig gjør smykket lekende lett å sette i, samt ta ut.

I enden av smykket ses den bedårende opalstenen, som holdes på plass a fire små fangarmer som griper godt og fast rundt stenen bakfra. Stenen står altså ikke i fare for å falle ut, som stener som kun er limt på, kan gjøre.

Du kan fritt velge mellom de to nydelige modellene, som selvfølgelig begge er laget av det reneste gull. Den ene modellen er laget av klassisk gyldent gull som de fleste kjenner så godt, mens den andre modellen er laget av flott blankt og stilrent hvitt gull.

Detaljer
NameNesepiercing av 14 karat gull med opalsten
SKUNose-148
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL- formet
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
Kulestørrelse2 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesepiercing av 14 karat gull med opalsten
Din vurdering:
Nesepiercing av 14 karat gull med opalsten