Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Salg

Navlepiercing til gravide med fiskebein

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 79,00

Nå kun: NOK 29,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er din kommende sønn eller datter den fødte fisker? Vis det med denne navlepiercingen. Som du kan se på bildet ovenfor er smykket utstyrt med et fiskebein anheng. Dette anhenget er laget av messing og belagt med et sølvfarget belegg. Fisken har fått påsatt noe små klare stener, samt en sort sten som forestiller fiskens øte. Fisken henger selvfølgelig på en PTFE-stav - det ville jo ikke vært en navlepiercing til gravide uten en PTFE-stav. Staven er laget av et fleksibelt materiale og kan derfor forme seg etter den voksende magen. Du kan også med fordel bruke dette smykket hvis du lider av f.eks. nikkelallergi, siden PTFE ikke inneholder nikkel.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-464
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 22 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale enn selve staven og har derfor fått et belegg for å få samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller trener osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Farge Blank
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Låstype Utvendig gjenge
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing til gravide med fiskebein
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.