SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Navlepiercing med turkis sten i hamsahånd

Spesialpris kr 77,22 Vanlig pris kr 99,00
På lager

Hvis du elsker smykker som yrer av historisk betydning og symbolisme, så vil denne meget flotte og helt unike hamsahånden sikkert falle i smak. Denne navlepiercingen, som er laget av kirurgisk stål, rommer nemlig en dobbel betydning i sitt geniale design.

Hansahånden som her er flott utformet med blanke og kulerunde markeringer på en mørk bakgrunn bærer nemlig på en sterk symbolisme. Den menes å gi beskyttelse, makt, styrke og velsignelser, samt å være en beskyttelse mot det onde. Ordet hamsa betyr 5 på arabisk og symbolet er da også representert som en hånd med fem fingre. Man vet ikke symbolets opprinnelse men det er blitt brukt av flere forskjellige religioner og kulturer gjennom tiden.

Men symbolikken stopper ikke her, for akkurat denne navlepiercingen er nemlig også utstyrt med en vakker rund sten, kalt en turkis, i midten av hamsahånden. Turkisen menes å ha egenskaper som fremmer healing, kjærlighet, sunnhet og fred. Den sies også at den styrker kreativitet, lykke og intuisjon. Sammen med symbolikken fra hamsahånden skaper det et meget kraftig smykke som er fullt av sjel og historisk betydning.

Kjøp den flotte hamsahånden med den vakre turkisen allerede i dag og vi vil sørge for at du får din nye navlepiercing sendt rett til postkassen på rekordtid.

Detaljer
NameNavlepiercing med turkis sten i hamsahånd
SKUBelly-365
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde27 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med turkis sten i hamsahånd
Din vurdering:
Navlepiercing med turkis sten i hamsahånd