SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med stor sløyfe-22%

kr 108,42 Så lav som kr 139,00 -22%
På lager

Få fingrene i denne vakre gyldne drømmen, som vil tenne lys i enhver søt pikenavle, med sin feminine look og enkle design. Denne navlepiercingen er laget av kirurgisk stål. Smykket er litt atypisk i sin utformning, da det her er toppkulen som er selve designet, mens bunnkulen i dette tilfellet er den massive lille 5 mm. kulen som normalt ses som toppkule.

Når smykket er designet omvendt på den måten, kan det både brukes i alminnelige navlepiercinger, hvor sløyfen så vil sitte ovenfor navlen, eller i de navlepiercingene som munner ut et stykke under navlen, i stedet for over den. I sidstnevnte tilfellet vil den søte sløyfen sitte inni navlen.

Sløyfens to bånd henger kjekt litt på skrå, som om en mild bris puster litt i de silkebløte bånd. Hvert bånd er dekorert med tre små runde stener, som glitrer og glimter så snart lyset faller på dem.

Hvis du elsker det enkle, klassiske og tidsløse, så vil denne navlepiercingen med sin store flotte sløyfe, sikkert være noe for deg. Så skynd deg å bestil i dag, så sørger vi for at ditt nye smykke blir levert rett til postkassen.

Detaljer
NameNavlepiercing med stor sløyfe
SKUBelly-331
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeOmvendt stav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med stor sløyfe
Din vurdering:
Navlepiercing med stor sløyfe