Navlepiercing med rosa sløyfe

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket, som er en navlepiercing, består av en stav på 10 mm. i lengden og 1,6 mm. i tykkelsen, som er standarden for navlepiercinger. I enden av staven er det en flott rosa sten. Etter stenen kommer den velkjente sløyfen i rosa med små rosa stener, som for mange er kjennetegnet for denne kampanjen.

Dette smykket til navlepiercinger er laget av ekte kirurgisk stål.

TIPS: Navlepiercinger som denne har veldig utsatte stener og du kan derfor risikere å miste dem i anhenget. Men gir man anhenget et beskyttende lag klar neglelakk, holder det ikke bare bedre på stenene, men det gir også en utrolig flott finish. Vi anbefaler derfor bruken av klar neglelak over stenene i anhenget og gjerne 2-3 lag.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-35
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det dermed blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller driver med sport etc.
Farge Rosa
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (21)
Kul piercing
Karakter
Den er megakul (: Review by Lille Michelle
Superflott
Karakter
Det er en superflott navlepiercing og så går de fleste av pengene jo også til en god sak :D Review by Michelle
Flott
Karakter
Kjempeflott piercing, også støtter man noe man selv kan rammes av. Vurderer faktisk å kjøpe den, også selv om jeg ikke har fått tattt min navlepiercing igjen enda Review by Sjela
Flott piercing
Karakter
Det er virkelig flott at man kan støtte en kjempegod sak ved å kjøpe dette smykket. Review by Tina
Supergod ide.
Karakter
jeg synes det er en helt fantastisk idé å kunne støtte kampen mot brystkreft ved å kjøpe et smykke, dessuten er den superflott designet. :)
* * * * *
Review by Tine
Veldig behagelig piercing.
Karakter
Jeg har nettopp selv bestilt, og mottatt denne piercingen. Og jeg synes den er veldig behagelig å ha i, den føles ikke for tung. Og man kan nesten ikke merke at man har den i. Review by Nikoline Findinge
Hvorfor ikke se bra ut mens du hjelper verden?
Karakter
Piercingen er ikke bare superflott, med kvaliteten i topp - du støtter samtidig et godt formål. Kunne det vært bedre? Review by Anne Katrine Tversted
Jeg har kjøpt den
Karakter
Den er så kul og så pen å ha i :) Jeg er mega glad for den Review by Maria
Kjempepen og interessant.
Karakter
Her kan man visst godt si det er en piercing som ikke bare er flott, men som det også er en stor personlig mening i. Synes det er et godt formål det går til, og hvis man samtidig vil at ens piercing skal bety ekstra mye eller si noe ekstra om en selv, så er det her i hvert fall den man skal velge, synes jeg :) Review by Mette Vibeke Hansen
Flott smykke og veldig godt initiativ!
Karakter
Jeg er superglad for mitt nye piercingsmykke, det sitter helt perfekt og irriterer hverken hud eller tøy, når man har det i :)
Dessuten er det jo en kjempegod sak man støtter ved å kjøpe smykket, og så er det også sykt flott, ble positivt overrasket da jeg så den!
Review by Cecilie Nørholm
Fantastisk piercing!
Karakter
Den er kjempeflott, veldig behagelig å gå med og misfarger ikke! :) + den går til et godt formål og det kunne ikke vært bedre når 1 av 9 kvinner rammes av kreft! Review by Julie Felletoft
Flott
Karakter
Det er et kjempe kjempe flott smykke, min har dog allerede begynt å miste belegget på baksiden av sløyfen pluss at den har tapt en sten. Synes det er virkelig synd, for er ellers kjempeglad for smykket.
Men synes ideen og prisen er helt fantastisk!
Review by Sarah Mathiesen
Suveren med flott blikkfang
Karakter
Feiende flott navlesmykke, som også støtter et godt formål i vår interesse;) Review by Bente Dahl Nilsen
Støtt Brystene ( Kjempe kul Støtt-Brystene Navle-piercing )
Karakter
Jeg synes dette piercing-smykket er fantastisk......
det viser hvor mye man støtter bryst-kreft + Det går til et godt formål!.
Review by Rikke Jensen
Kanonkul piercing
Karakter
Mega pen og pengene går til et godt formål som er perfekt for meg da jeg har fått fjernet en klump i mitt ene bryst Review by Janne K
Super super! Også til nye piercinger
Karakter
Jeg fikk tatt min piercing for nesten 4 måneder siden. Så jeg må i prinsippet ikke skifte den enda, men kunne ikke dy meg, så jeg skiftet til denne fine saken for et par dager siden. Ingen komplikasjoner! Den veier ingenting, ser superbra ut og er slett ikke irriterende. Og så støtter den et godt formål!
5x ★
Review by Emma
Kjempesøt piercing!
Karakter
Det er en kjempeflott og søt piercing, som mange jenter ville vært glade for å ha! Review by Helena
Jeg støtter gjerne en god sak
Karakter
To i min familie har hatt brystkreft, så jeg vet hvordan det er å være tett på det. Det er desværre alt for mange som får konstatert brystkreft, så derfor støtter jeg gjerne opp om denne saken.
Og så får man enda et utrolig flott smykke ut av det også :)
★★★★★
Review by Mette Ottesen
Min mor døde av kreft :'(
Karakter
Dette smykket minner meg på hvor vondt kreft kan gjøre for folk som er berørt av det.
Pent er det og jeg er kjempeglad i min kreftsløyfe
Review by Karen K. Davidsen
Pen
Karakter
Det er ikke så mye annet å si om denne piercingen - PEN! Review by Karen

Vare 1 til 20 av totalt 21

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med rosa sløyfe
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder