SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Navlepiercing med livets tre i rosegullbelagt anheng

Spesialpris kr 124,02 Vanlig pris kr 159,00
På lager

Helt fantastisk nydelig navlepiercing, med selveste livets tre som motiv i det søte anhenget, og et vakkert all-over rosegullbelegg, som gir den en skjønn rosagylden glød, som passer perfekt til enhver feminin og selvbevisst pike.

Livets tre er et sterkt symbol, som har vært brukt av mange religioner verden over, samt som metafor av selveste Charles Darwin, i et av hans berømte værker. Livets tre er et symbol på at all kreasjon, samt at alt liv, er forbundet til hverandre. Røttene stikker dypt ned i jorden, mens grenene strekker seg langt opp i himmelen og samles i en sirkel, som et symbol på sammensmeltningen av de to. Livets tre går mange århundrer tilbake i historien, og står den dag i dag fortsatt som et sterkt og pfte brukt symbol, med massevis av sjel og historie bak seg.

På smykket her er livets tre fremstilt på en utrolig flott og stilig måte, som gir det gamle symbolet en meget moderne og stilren look. Slik som treet forbinder jorden og himmelen, så forbinder dette designet også fortiden med nåtiden på virkelig elegant vis. Det er eldgammel visdom, i en helt ny og moderne innpakning som nå kan bæres i navlen.

Både topp- og bunnkulen er dessuten utstyrt med en flott klar sten, som skaper enda mer blikkfang til dette super skjønne smykket.

Detaljer
NameNavlepiercing med livets tre i rosegullbelagt anheng
SKUBelly-408
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeRødt gull
Bunnkule7 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde43 mm.
Vedhengslengde22 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med livets tre i rosegullbelagt anheng
Din vurdering:
Navlepiercing med livets tre i rosegullbelagt anheng