100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Navlepiercing med livets tre i flettet mønster

Spesialpris kr 108,42 Vanlig pris kr 139,00
På lager

Livets tre er her gjengitt i et utroligt flott design, hvor stammen og grenene er utført på sirlig og ytterst detaljert vis. Smykket her er holdt i en stilren look, med en flot matt og stålblank overflate som gir smykket et kjempeflott og elegant touch.

Lives tre er et gammelt symbol fra tidenes morgen, som bærer på en sterk og altfavnende symbolikk, hvor himmelen og jorden er forbundet av sirkelen utenfor treet. I dette tilfeller er det dog lagt ekstra mye omtanke i den sirkelrunde innrammingen, som har fått en bred kant av et flott flettet filigranmønster, som innrammer treet på vakkert vis.

Det skjønne livsgivende treet henger ned som et anheng fra den velkjente buede staven som utgjør basisdelen av en navlepiercing. Staven er dessuten dekorert med en vakker klar sten i både topp- og bunnkulen. Du har selvfølgelig også muligheten for å bestille en ekstra kule som tillegg til din bestilling, både med og uten sten. Så har du alltid en ekstra hvis du skulle komme til å miste den andre.

Ta en ekstra grundig kikk på bildet av denne navlepiercingen, for her er det virkelig snakk om et av de smykkene som nærmest snakker for seg selv. Det oser langt vekk av stilfull eleganse, med sitt stilrene og tidløse design, og er det perfekte smykket til enhver pike som gjerne vil føle seg litt guddommelig en gang iblant.

Detaljer
NameNavlepiercing med livets tre i flettet mønster
SKUBelly-409
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
Bunnkule7 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde42 mm.
Vedhengslengde22 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med livets tre i flettet mønster
Din vurdering:
Navlepiercing med livets tre i flettet mønster