SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med firkløver

kr 219,00
På lager

Finner man en firkløver må man komme med et ønske, som så vil gå i oppfyllelse. Det er ikke alltid lett å finne en kløver med fire blader på samme stengel - Det er dog mulig med denne navlepiercingen, hvor alle fire bladene sitter på samme stav - Så ønsk bare i vei.

Staven på denne navlepiercingen er laget av kirurgisk stål og det samme er toppkulen. Selve kløveren er dog laget av messing som er blitt farget i en av de tre fargene, som du ser på bildet over. Den blanke modellen har blitt rhodiumsbelagt, som matcher det høyglanspolerte kirurgiske stålet kjempegodt. De to andre modellene har blitt henholdsvis gull- og rosegullbelagt.

Når du velger fargen på ditt smykke trenger du ikke ta stilling til fargen på stenene, siden det ikke kan velges andre modeller enn de stenfargene du ser på bildet. Velger du den blanke modellen vil du få en firkløver med klare stener som blader. På den gullfargede er stenene røde og på den rosegullfargede er de rosa. Det er ingen tvil om at den blanke modellen er den mest nedtonede. Så går du etter en stille og rolig look skal du velge den. Velg en av de to andre hvis du ønsker litt mer sprell og oppmerksomhet til din navlepiercing.

Detaljer
NameNavlepiercing med firkløver
SKUBelly-417
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde29 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med firkløver
Din vurdering:
Navlepiercing med firkløver