SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med elefant

kr 219,00
På lager

Hvis du er typen som like å gå med smykker som ikke ligner de alle de andre går med så vil denne navlepiercingen sikkert være noe for deg. Motivet på dette smykket forestiller en elefant. Men ikke bare en hvilken som helst kjedelig elefant, nei dette prektige dyret er flottere utsmykket enn selv de dyktigste sirkuselefantene.

Elefantens store ører har fått lagt en flott svart emalje som gir en helt spesiell kontrast til de blanke linjene som løper vannrett over innersiden av ørene. Selve elefanten som ses mellom de to store flotte ørene består av hodet, støttennene og så selvfølgelig den uunværlige snabelen. Elefanten er tett besatt av en hel masse små klare stener som strekker seg fra toppen av hodet og hele veien ned til spissen av snablen. Det eneste som ikke er besatt av sten er faktisk støttennene og så naturligvis de store ørene som jo er pyntet på annet vis.

Smykket er designet med en 3-dimensionel form slik at det kun er ørene som fremstår flate, mens resten av dyret har en naturtro form. Det gir faktisk plass til enda flere stener da overflaten dermed blir større enn hvis den var flat, og nettopp derfor ser elefanten også så glorete og overdådig ut med alle stenene.

Detaljer
NameNavlepiercing med elefant
SKUBelly-250
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde29 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med elefant
Din vurdering:
Navlepiercing med elefant