Navlepiercing med drømmefanger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne navlepiercingen kan du, med lidt hell og overtro, fange de onde drømmene eller onde ting som måtte være rundt deg.

En drømmefanger, som denne navelpiercing er utstyrt med, kan etter gammel overtro fange det onde i luften. Derfor ble de ofte hengt over et spedbarns vugge.
Drømmefangerens form skal imitere et spindelvev, som også fanger alt hva som kommer i spinnet.

Du har nå muligheten til å gå rundt med en drømmefanger i navlen. Selve smykket består av en stav, med en kule med sten i topp og bunn. Under bunnkulen sitter selve fangeren, hvor det er en perle i midten. Under drømmefangeren er to fjær, som man også ofte ser på en ordentlig drømmefanger.

Målene er standard navlepiercing mål og smykket kan fås i følgende seks farger.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-128
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Totallengde 53 mm.
Totallengden på et smykke angis fra topp til bunn (inkl. kuler og evt. vedheng - Altså hele smykkets lengde). Ved noen smykker er det mulig å velge lengden på staven - Her vil smykkets totallengde selvfølgelig variere med differansen på den normale stavlengden og den stavlngden som velges til smykket. En normal navlepiercing bruker en stavlengde på 10 mm.
Vedhengslengde 28 mm.
Her er det kun selve vedhenget som har blitt målt. Altså delen som sitter under bunnkulen - Fra bunnen av bunnkulen til bunnen av vedhenget.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (18)
Yndig smykke.
Karakter
Kjempefint smykke :). Jeg var redd for at smykket kanskje ville blive for stort, når der var en drømmefanger i, men størrelsen er helt fin :) Selve drømmefangeren er 1,5 cm i diameter og hele smykket, fra toppkule til enden av fjærene er ca. 5 cm. Jeg kjøpte den rosa utgaven, som jeg dog ikke vil kalle rosa, men hot pink! Kulen i drømmefangeren er også hot pink og ligner mest av alt en billig plastkule, hvilket er irriterende.
Pga. dette får smykket 'kun' 4 stjerner.
Review by Anni
Flott piercing!
Karakter
Jeg fikk smykket i går, etter en dags ventetid, så levering var fantastisk rask! Så de holder hva de lover mht. til det.
Piercingen er også utrolig flott, men jeg synes desverre at staven er litt for lang, så hvis den kunne lages i en kortere utgave ville det vært fantastisk! :-)
Review by Nathalia
Akkurat hva jeg ville ha!
Karakter
Kan godt nok ikke bruke smykket enda da min navlepiercing fortsatt gror... men guud hvor jeg gleder meg til at det ikke bare skal ligge i skuffen for det er virkelig pent!!! Review by Krista Hansen
Indre indianer
Karakter
Er forelsket i den. simpelthen så glad for at jeg har kjøpt den.. sinnsykt pen i turkis Review by Sophie Ørsted
Vakker
Karakter
Den med klar sten er så vakker. Har gått med den siden jeg fikk den og er kjempeglad i den. Review by Natasha Henriksen
Kjempefin...
Karakter
Den er både vakker og raffinert på sammen tid. Elsker selve ideen bak drømmefangeren. Kjempefin og fem stjerner herfra ;) Review by Nadine Madsen
Sen er søt
Karakter
Har hatt den klare modellen lenge og går ikke med annet, den sitter perfekt i min navle. Review by Agnethe
<3<3<3
Karakter
Så PEN Review by Ignez
Sååå flott
Karakter
Den er så flott særlig i turkis den er sykt pen, kan virkelig anbefales også er den ikke for stor så den blir for voldsomt å ha i navlen, den er helt perfekt. Review by Malene
En smule skuffet
Karakter
Jeg valgte å bestille min i rosa, da jeg syntes at det var den peneste fargen på bildet. Men når jeg så får piercingen, er den mye mer pink end den så ut på bildet, og perlen nede i selve drømmefangeren er nærmere lilla. Så øv øv. Skulle ønske jeg hadde bestilt den i en helt klar, eller turkis i stedet. Ellers er den super super fin. Review by Natasha
Elsker
Karakter
Jeg har valgt å kjøpe piercingen i turkis og den er sinnsykt pen, enkel og akkurat meg! Er virkelig glad for mitt kjøp! Har dog ikke brukt den enda men jeg gleder meg til jeg kan (min piercing gror fortsatt)! Review by Benedicte
Love it!!!!
Karakter
Helt nyyyyyydelig navlepiercing! den er heeelt elsk! det er veldig bra ta den ikke er for lang at den setter seg fast, som mange andre piercinger gjør! Også elsker jeg nettbutikken! Kjempe god service, og ikke minst super kjapp levering! Andre sider bruker ofte en uke på å sende den til meg, men med denne nettbutikken tok det bare 2 DAGER! helt utrolig spør du meg! og i tilegg har de gratis frakt hvis du bestiller for over 149! Så folkens ikke gå å kast bort pengene deres på å kjøpe piercinger i vanlig butikk! du får minst like brae og ikke minst billige smykker her! Review by Henni
Såå nydelig
Karakter
Denne navlepiercingen er såå nydelig! Den er perfekt lang nok:) jeg har den i blå og er kjempe fornøyd! Jeg tror egentlig at det ikke er noe jeg ikke liker med denne piercingen:) den er feilfri:)Jeg anbefaler alle å kjøpe denne!!! Review by TT
Så fornøyd!
Karakter
Jeg er kjempe fornøyd med denne! Hatt lyst på den lenge, så ble utrolig gøy da den kom i posten! Kjempe fin, og god, bra lengde på, er ikke for lang! Review by Pernille
Ingen over, mange under!!
Karakter
Dette er den vakreste navel piercingen jeg har bestilt!
Jeg elsker at den som allerede sagt, ikke er for lang! den fester seg ikke i buksa mi eller irriterer seg på den!
Det er litt dumt bare, at fjerdene og kula festet seg til strikke genseren min, og jeg klarte nesten å dra den ut! Men da passer jeg bare på å ikke bruke strikke gensere når jeg har den i ;)
Jeg syntes det er den perfekte piercingen å starte med og kjøpe, fordi den er så lett, den er så flott, den er perfekt for brun sommer hud og den fester seg ikke i buksa som andre gjør!
Review by Beate
Min favoritt! ingen tvil
Karakter
den er kjempe fin! har den i blå, å fargene er helt nydelig på sommerbrun hud. har fått mange komplemanger om den, å flere som spør hvor jeg har kjøpt den! denne er min favoritt! ingen tvil Review by Linda
Kjempe fornøyd!
Karakter
Jeg er kjempe fornøyd med piercingen, men som med alle lange piercinger så henger de seg alltids litt fast i genser og sånn, noe man ikke får gjort noe med. Men ellers er jeg super fornøyd! Review by E
Elsket den
Karakter
Jeg elsket denne piercingen, den har vært favoritten min, helt siden jeg fikk den.
Jeg bruker den så ofte som mulig, og elsker at den er såpass liten, sånn at den ikke henger seg fast i buksa.
Den eneste negative tingen er at den setter seg ganske enkelt fast i strikka gensere, men jeg synes ikke dette er et så stort problem da.....
Så elsker den <3
Review by Stine
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med drømmefanger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder