Navlepiercing med bokstav

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 109,00

Nå kun: NOK 39,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå har du muligheten til å gjøre din navlepiercing en anelse mer personlig ved å kjøpe et navlepiercingsmykke med en bokstav som anheng.

Flere har startet med å gi dette smykket bort i gave med enten giverens eller mottakerens initial. Bokstaven kan bety annet end bare et fornavn. Et etternavn, et kallenavn eller noe helt annet kan også være en mulighet. Uansett hva begrunnelsen er for å velge denne navlepiercingen, så vil den skape oppmerksomhet på byen. Den er utført i kirurgisk stål og designet i et klassisk design med en fin klar sten i bunnkulen.

Du velger selv hvilken bokstav du vil ha tilsendt i boksen over.

Så skjem bort enten deg selv med en navlepiercing eller gi den som gave til en du er glad i.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-22
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 7 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (8)
M
Karakter
Den er superflott, men den er en anelse for tung for meg :D Review by Maiken
Super kul piercing!
Karakter
Er kjempeglad for min piercing jeg har kjøpt her, den er ikke ubehagelig å ha på, som noen anhengssmykker kan være.
Synes dog stenene faller litt av etterhvert, men litt lim ovenpå hjelper :)
Review by Sascha Norsbo
Navlepiercing - K
Karakter
Jeg synes at det er en helt sykt søt navlepiercing, den er personlig fordi det er K. Det kan f.eks. være ens forbokstav eller din kjærestes forbokstav. Den sitter kjempeflott, og når solen eller lyset rammer den, skinner de små stenene på den. Review by Kathrine Bach Møller
K
Karakter
Jeg er godt fornøyd med denne piercingen - den er kjempesøt og så er den litt personlig, med at det er ens bokstav Review by Kjerstin S.
Megapen
Karakter
Den er kjempefin og det er en jeg helt sikkert vil gå med Review by Frederikke Holm
God kvalitet
Karakter
Kjøpte bokstaven "M", da det er første bokstav i mitt navn og jeg er godt fornøyd med smykket. Jeg har enda hatt det på i badekaret, uten at stenene har falt ut, så det er helt perfekt. Review by Monika
F
Karakter
Super flott piercing og meget behagelig å ha på, kan varmt anbefales ;-) Review by Holst
Som forventet
Karakter
Hej,
Rask levering, billig produkt, kvalitet som forventet.
Skal anbefale.
Review by Jerome
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med bokstav
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder