Laster inn...
Salg

Navlepiercing i flere farger med sommerfugl

kr 169,15 Så lav som kr 199,00
På lager

Nå kan du skaffe deg en navlepiercing med en fin og søt liten sommerfugl i påhenget. Den lille sommerfuglen er diskret i størrelsen og kan dermed passe til de fleste. Og så er den selvfølgelig laget som en ekstra feminin utgave av den ellers tradisjonelle sommerfuglen.

Den lille sommerfuglen er utstyrt med seks skinnende klare stener på hver "vinge" så det blir altså i alt 24 små klare stener som alle glitrer og skinner om kapp med hverandre. Stenene er alle skåret med "diamant-cut" med mange flater, som alle fanger og reflekterer lyset når det treffer dem. Så det blir et helt lite lysshow av glimt og glitter når bæreren av dette smykket beveger seg og alle 24 stener kommer i spill.

Både topp- og bunnkulen er på samme måte utstyrt med en klar sten hver og det er fritt valg mellom de tre variantene som smykket fås i. Du kan f.eks. gå etter den klassiske blanke modellen hvor stener og materiale nærmest står i symbiose sammen. Eller du kan velge den litt mer elegante varianten med en av de nydelige gyldne modellene, hvor sten og materiale står i skarpere kontrast til hverandre. Alle tre modeller er vakre og unike på hver sin måte så det er kun et spørsmål om personlig smak og behag.

Detaljer
SKUBelly-368
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavelstav
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule7 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde21 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing i flere farger med sommerfugl
Din vurdering:
Navlepiercing i flere farger med sommerfugl