100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Navlepiercing for gravide med anker

Spesialpris kr 124,02 Vanlig pris kr 159,00
På lager

Det kan være vanskelig å bruke sine normale navlesmykker når det er baby på vei og magen vokser seg større og større. Men her har du muligheten til å få deg en yndig liten sak med et bedårende anker i anhenget, som er designet spesielt til gravide mager.

Denne navlepiercingen har nemlig en lang fleksibel stav av PTFE, som er et mykt og bøyeligt plastmateriale, som vil forme seg etter din kropp og de endringer den gjennomgår under en graviditet. Staven er lang i forhold til normale navlepiercinger, nemlig 25 mm. Du kan saktens selv gjøre den kortere, ganske enkelt ved å klippe et stykke av den, men den lange staven vil komme ordentlig til sin rett i slutten av graviditeten hvor magen er aller størst. Så du vil nok få mest og lengst glede av ditt nye navlesmykke, hvis du ikke klipper i det så lenge du er gravid. Når din baby så engang er kommet til verden, kan du jo alltids forkorte staven slik at du stadig kan bruke den søte navlepiercingen, også etter du har født.

Det søte anhenget forestiller et klassiskt lite anker, som har fått et ekstra feminint touch, i form av et lite kjede som snur seg fra topp til bunn. Mange graviditetssmykker har anheng som kun har fokus på den kommende baby men vi synes altså også det bør være smykker som har fokus på den kommende mor i stedet og det synes vi det bedårende ankeret her gjør.

Et ekstra pluss ved bruk av PTFE, er at det er 100% nikkelfritt så det er altså fullstendig sikkert å bruke, både for allergikere samt mor og baby.

Detaljer
NameNavlepiercing for gravide med anker
SKUBelly-171
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav til gravide
PlasseringNavle
Lengde25 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
Bunnkule5 mm.
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde58 mm.
Vedhengslengde23 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing for gravide med anker
Din vurdering:
Navlepiercing for gravide med anker