Navlepiercing av titanium med to stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 129,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne navlepiercingen er fremstilt av titanium som er det ypperste innenfor piercingmaterialer.
Du kan bruke piercingsmykket selv om din piercing ikke er ferdiggrpdd, eller hvis du lider av nikkelallergi. Du velger selv om du ønsker lengden på 12 mm., 10 mm., 8 mm. eller den korteste versjonen på 6 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-70
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykket er laget av ren titanium og inneholder absolutt ingen nikkel. Titanium er enda så sikkert at det bl.a. brukes på sykehusene, tannlegen og mange andre steder. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden, som er laget av titanium.
Er smykket limt? Ja
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (15)
Fantastisk
Karakter
Smykket kom i postkassen etter bare 3 dager Review by Camilla
Kjempeflott piercing
Karakter
Kjøpte denne pene piercingen hos dere, synes bare den er så flott med de lyseblå stenene :) virkelig god service hos dere og super hurtig levering, handler helt sikker med garanti hos dere igjen :) Review by Karina
OMG
Karakter
OMG det er bare en av de flotteste smykkene jeg har fått til min piercing, jeg vil helt sikkert kjøpe fra dere igjen! (: Review by Mulle
Pen piercing
Karakter
Jeg har i morges mottatt piercingen fra dere, og jeg vil bare si at den er superflott. Jeg elsker de blå stenene. Review by Hannah
Sykt flott smykke
Karakter
Den er enkel, flott og den passer til alle.. Det er bare det flotteste! Review by Mette Andersen
Kjempeflott og original piercing
Karakter
Til min navlepiercing vil jeg kun velge det beste og det mest sikre, og det synes jeg bestemt den her piercing er. Jeg har enda ikke møtt noen som har problemer med den, tvert imot bestiller de alltid noen flere i andre farger ;) Den irriterer ikke på noen måte, den ser bare feminin ut. Jeg tror at enhver vil kunne tåle den her piercingen, og så er den også ufattelig holdbar. Den er enkel, pen, feminin, behagelig og holdbar, en sikker vinner hver gang! Review by Mette Vibeke Hansen
Flott smykke!
Karakter
Smykket er enkelt, men allikevel så fint og ikke kjedelig!
du kan få piercingen med flere farger sten og det gjør du at har en mulighet til å velge selv hvordan smykket skal være!
Du kan gå med den flotte piercingen til hverdag for den er ikke plagsom å ligge på eller gå med og river ikke i trøyen!
Review by Anja Sigaard
Super enkelt og feminimt smykke.
Karakter
jeg liker veldig godt det her smykket, for det første er kvaliteten helt i topp, og man får et super lekkert og enkelt smykke, hvis man ikke liker de store prydende navlepiercingene. jeg har den her i flere forskjellige farger, så jeg kan skifte, da dette er min yndlings ! jeg vil klart anbefale den, spesielt til de litt nyere piercinger som min egen :) Review by Amanda
En klar vinner!
Karakter
Jeg har dette smykket med både grønne og klare stener, og jeg må si at jeg har forelsket meg i dem. De er som andre også sier super enkle, men samtidig flotte og feminine.
Dessuten trekker det jo kun opp, at smykkene er laget av titanuim, hvis man som meg, kun vil by sin piercing det beste! :o)
Fem store stjerner herfra.
Review by Julie
Perfekt nøytral piercing
Karakter
Veldig fin nøytral piercing.
Ikke for prangende.
God hverdagspiercing.
Fin detalje med sten i den øverste kulen!
God å kjøpe som nummer to piercing, hvis du er lei av den fargen du har i :-)
Review by Julie
Så flott!
Karakter
Jeg har akkurat fått den hjem i rød og den er så flott! Vil helt sikkert uten tvil handle hos dere igjen! ;) Review by Cille
No problems
Karakter
Ingen allergisk reaksjon, hurtig levering. Nice Review by Julie
Flott men mørkere enn på bildet
Karakter
Kjempefint smykke, dog er fargen på titaniumsmykket mye mørkere enn på bildet. Review by Simone
Super
Karakter
Super lett bestilling, lynrask levering, alt fint.
Kunne jeg endre noe, ville jeg meget gjerne hatt kulene i samme str. som på 10 mm. staven
Review by Helle
Super flott og feminin navlepiercing
Karakter
Kjøpte denne navlepiercingen i fargen klar. Den er superfin og feminin. Jeg elsker dette smykket, jeg har den også i lyseblå og den er jeg også veldig glad i. Jeg kan anbefale andre å kjøpe produktet :-) Review by Nanna
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing av titanium med to stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder