100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing av 14 karat gull med stor opalsten

kr 3059,00
På lager

Her har du muligheten til å få fingrene i den beste luksus man nesten kan forestille seg. Smykket er en sann dronning verdig, med sitt stilfulle design, og upåklagelige kvalitet. Materialet er ekte 14 karat gull fra ende til annen, så du er helt sikker på at det er snakk om en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne kvinne.

Smykket er utformet i ett stykke, og inneholder derfor ikke noen former for løse anheng. Det gjør det veldig godt egnet til hyppig bruk, da man ikke er nødt til å være så oppmerksom på om det skulle komme til å henge seg fast i klærne.

Den øverste delen består av en alminnelig rund toppkule, her dekorert med en skjønn klar sten. Den klare stenen i toppkulen danner en rød tråd i designet, da den matcher perfekt til den ovale rammen av små klare stener, som ses nederst i smykket. Her nede finner du nemlig hjertet av denne bedårende navlepiercingen, i form av en fantastisk flott opalsten, i en imponerende størrelse man ikke kan unngå å legge merke til. Den vakre opalstenen har et helt unikt fargespill, som virkelig gjør dette smykket til noe helt spesielt.

Detaljer
NameNavlepiercing av 14 karat gull med stor opalsten
SKUBelly-397
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
Kulestørrelse5 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Totallengde30 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av 14 karat gull med stor opalsten
Din vurdering:
Navlepiercing av 14 karat gull med stor opalsten