SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing av 14 karat gull med stor dråpesten

Ikke på lager

Noen ganger har man bare ikke lyst til å gå på kompromiss med hverken det ene eller det andre, for noen ganger er det kun det beste som er godt nok. Heldigvis er det den helt rette ånd å ha, når man kikker nærmere på denne vanvittig vakre og nesten majestetiske navlepiercing.

Smykket er laget av ekte 14 karat gull, og er designet helt uten løse anheng som gjør det velegnet til daglig bruk, og det ville da også være synd hvis et så praktfullt smykke ikke ble brukt så mye og så ofte som mulig. Når smykket er formet ut av ett stykke uten løse anheng, kommer det nemlig ikke til å henge fast i klærne like lett som hvis det hadde vært et løst anheng påsatt.

Toppkulen er dekorert med en enkelt klar sten, som matcher hele perlerekken av små vakre klare stener, som sitter som en fornem ramme rundt om den dråpeformede stenen i midten. Den nydelige dråpeformede stenen er imponerende stor, og så fås den både i sort samt i rosa. Den sorte modellen er perfekt til hun som ønsker seg et kvalitetssmykke med litt spiss i sitt uttrykk, mens den rosa modellen utstråler massevis av feminin kvinnelighet.

Detaljer
NameNavlepiercing av 14 karat gull med stor dråpesten
SKUBelly-396
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
Materiale14 kt. gull
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av 14 karat gull med stor dråpesten
Din vurdering:
Navlepiercing av 14 karat gull med stor dråpesten