SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing av 14 karat gull med stenbesatt anker

kr 3549,00
På lager

Hvis du er på jakt etter et nytt smykke til din navlepiercing og samtidig gjerne vil ha et smykke av et materiale som er mer eksklusivt enn kirurgisk stål eller titanium, så ser du nå på det helt rette smykket. Er du samtidig gal etter den maritime livsstil eller synes du bare et anker er flott eller har en god symoblisme, gjør det kun situasjonen bedre.

Hele smykket du ser på bildet over er laget av 14 karat gull, hvor det i anhenget er et søtt lite anker, som er prydet med små klare stener over det hele. Ankeret måler ca. 19x12 mm. og ligner et hvilket som helts anker med sine to fangarrmer og en tversgående planke i toppen, som nesten danner et kors.
Ankeret henger under en 6 mm. stor sten i bunnen av staven. Felles for begge smykkene er størrelsen samt fargen på stenene i topp- og bunnkule samt på ankeret. Ellers er det opp til deg om du vil ha den mer vanlige gule gullvarianten eller om du heller vil ha den mer nedtonede varianten i hvitt gull. Begge varianter er naturligvis ekte 14 karat gull.

Detaljer
NameNavlepiercing av 14 karat gull med stenbesatt anker
SKUBelly-145
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Totallengde44 mm.
Vedhengslengde23 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av 14 karat gull med stenbesatt anker
Din vurdering:
Navlepiercing av 14 karat gull med stenbesatt anker