SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing av 14 karat gull med mange stener og hjerteanheng

kr 2599,00
På lager

Her ser du en virkelig flott og meget eksklusiv navlepiercing av 14 karat gull, hvor det absolutt ikke er spart på noe som helst. Smykket består av en alminnelig stav med topp- samt bunnkule, som begge er utstyrt med en flott klar sten, samt et helt unikt anheng som oser av luksus.

Det flotte anhenget som er meget detaljert utført, er har vidunderlige mønstre og flotte glimtende stener. Anhenget er designet så det former et dobbelthjerte med en en masse små utskårede mønstre samt små "kroker" som er formet direkte ut fra gullet. Fem av de små krokene er formet så de er helt lukket og kan dermed brukes til å henge de fem klare dråpeformede stener som henger løst ned fra hjertene som ekstra små anheng.

Inne i det øverste hjerte sitter det dessuten en stor flott klar sten som selvfølgelig matcher alle de andre klare stenene i smykket. Det hele er faktisk så gjennomført i denne navlepiercing som har krevd en meget rolig hånd under selve designprosessen. Alt i alt får du luksus for alle pengene i denne fantastisk flotte navlepiercingen så hvis du er en av dem som synes at kun det beste er godt nok, så har du herved funnet det.

Detaljer
NameNavlepiercing av 14 karat gull med mange stener og hjerteanheng
SKUBelly-199
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
Kulestørrelse4 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Totallengde42 mm.
Vedhengslengde23 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av 14 karat gull med mange stener og hjerteanheng
Din vurdering:
Navlepiercing av 14 karat gull med mange stener og hjerteanheng