100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing av 14 karat gull med dråpeformet sten

kr 1449,00
På lager

Flott og enkel navlepiercing av 14 karat gull til henne som gjerne vil ha tidløs kvalitet. Her har du en navlepiercing som er så enkel og klassisk i sitt design, at den med garanti aldri vil gå av mote. Det er smykket som både er i høyeste kvalitet, samtidig med at det er diskre med sitt forholdsvis simple design. Det er en navlepiercing som lyser langt av god stil med sans for den skjønnhet som finnes i den enkle look.

Selve bunnkulen består av en enkel stor flott dråpeformet sten som glimter om kapp med det gullet den er montert i. Stenen er fasettskåret som en diamant, hvilket betyr at den er skåret med så mange flater at den vil fange lyset fra alle vinkler. Den glitrer og glimter derfor når den beveges eller vendes i lyset.

Toppkulen er utstyrt med en matchende klar sten så det er en rolig symmetri i designet av smykket som helhet. Den øverste klare stenen er på den måten med til å forsterke den klassiske stilen som denne navlepiercing er holdt i.

Så hvis du liker tidløs klassisk design av høy kvalitet, så skynd deg legg dette skjønne smykket i din kurv og bestill det allerede i dag.

Detaljer
NameNavlepiercing av 14 karat gull med dråpeformet sten
SKUBelly-179
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
Kulestørrelse4 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Totallengde22 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av 14 karat gull med dråpeformet sten
Din vurdering:
Navlepiercing av 14 karat gull med dråpeformet sten