100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing av 14 karat gull med blomst, sommerfugl og dråpe

kr 3189,00
På lager

Vanvittig nydelig og eksklusiv navlepiercingsmykke av 14 karat gull i et ytterst detaljert design. Her er det virkelig snakk om det beste av det beste, både hva anngår form og kvalitet.

Toppkulen er en alminnelig rund kule mens bunnkulen består av en delikat blomst formet av 7 klare stener. Alle de 7 stenene sitter helt tett sammen og er kun avskilt av en helt tynn gullkant som går inn mellom hvert "blad" i blomsten. Det får blomsten til at se utrolig flott og tett ut. Under blomsten sitter det et løst påsatt anheng som her forestiller en bedårende liten sommerfugl. Den lille sommerfuglen er utrolig detaljert utført og består av to avlange stener som utgjør de øverste vingene samt to runde stener som sitter helt tett og utgjør de nederste vingene. Det gir sommerfuglen et mer avrundet look enn hvis alle fire vingene bare hadde vært laget av fire rette lange stener.

Sist men ikke minst rundes dette eksklusive smykket av med enda et anheng under sommerfuglen. Helt nederst sitter det en dråpeformet sten som kronen på verket. Dråpen henger som et diamantformet egg i et eget lite anheng under sommerfuglen. Når anhengene henger på den måten gir det smykket et naturligt bevegelsesflyt når det er i bevegelse. Det er altså med andre ord ikke et langt stivt anheng som dingler stift fra side til side når man går, men derimot anheng under anheng som beveger seg individuelt og uavhengig av hverandre.

Hvis du skal være utrolig snill med deg selv eller den du er glad i så er denne navlepiercing et riktig godt valg.

Detaljer
NameNavlepiercing av 14 karat gull med blomst, sommerfugl og dråpe
SKUBelly-294
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
Kulestørrelse4 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Totallengde41 mm.
Vedhengslengde18 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av 14 karat gull med blomst, sommerfugl og dråpe
Din vurdering:
Navlepiercing av 14 karat gull med blomst, sommerfugl og dråpe