Mosquito piercingnål med kateter

Tilgjengelighet: På lager

NOK 18,00
  • Kjøp 50 for NOK 12,00 hver og Lagre 34%
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingnål med kateter fra det anerkjente firma Mosquito. Har du ikke før piercet med nåler med kateter, bør du vurdere å prøve denne modellen. Den lagerføres i de fleste mål. Bemerk at målene listet under kun er veiledende.

Rosa - Passer til smykker under 1.0 mm.
Grønn - Passer til smykker fra 1.0 - 1.2 mm.
Grå - Passer til smykker fra 1.2 - 1.6 mm.
Oransje - Passer til smykker fra 1.6 - 2.0 mm.

Mosquito piercingnåler er noen av de eneste på markedet laget spesifikt til bruk hos piercere. Mosquito merket er kjent verden over for deres høye kvalitet av piercingnåler blant profesjonelle piercere.
Alle nåler kommer naturligvis i en sterilisret innpakning, klar til å brukes.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Needle-6
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Lengde 45 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Fantastisk!
Karakter
Kjøpte den grå (1,7mm) til leppepiercing, hvor jeg satte i 1,6mm labret. Veldig enkel å bruke. Sylskarp - gikk lett gjennom tykk hud. Superlett å få i smykket når den har kateter. Også veldig praktisk for oss som egentlig ikke gjør det så bra med nåler, da man kan la kateteret sitte i en liten stund etter nålen er tatt ut, og ta en pust i bakken før man setter i smykket! Denne ville jeg kjøpt på ny! Review by Nix
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Mosquito piercingnål med kateter
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder