• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Løsdeler

21 artikler

per side

21 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Løse staver og kuler til piercinger

De fleste med en piercing vet hvor irriterende det kan være å miste en kule, eller at staven man har ikke passer hundre prosent i lengden. Det hjelper vi deg med her på BodyMod.no, ved å tilbyde deg ett hav av løse kuler og staver til din piercing.

Moteriktige reservedeler til piercingsmykker

Det å finne de helt riktige kuler til ens labret, toppkule til navlepiercingen eller noe helt annet kan være vanskelig, hvis det ikke er et stort utvalg. Derfor gjør vi vårt beste for å kontinuerlig gi deg flere muligheter å velge mellom, når det kommer til de mange reservedeler til ditt piercingsmykke. Det betyr staver i alle slags lengder og kuler i mange forskjellige designs og størrelser.

Løse piercing kuler

De løse kulene har alle én ting til felles - Det er meningen at de skal skrues på en stav. Om du skrur piercingkulen på en labret, buet stav eller en tungepiercing er likegyldig. Når du velger løse piercingkuler, er det meget viktig at du er oppmerksom på trådtykkelse og diameter. Trådtykkelsen er måleenheten man bruker når man skal avgjøre hvor stor kulens gjenge skal være, alt etter hvilken stav den skal brukes på. Tungepiercinger og navlepiercinger brukes f.eks. alltid 1,6 mm. trådtykkelse, hvorimot leppepiercinger typisk (men ikke alltid) benytter 1,2 mm.
Et smart triks til våre mange navlepiercinger er å bestille en ekstra toppkule, med samme farget stein som hovedsteinen på piercingsmykket. Spesielt ved navlepiercingene med vedheng, da de kommer uten stein i toppkulen. En ny piercing lås med en flott stein, vil definitivt gjøre piercingsmykket ekstra fint.

Løse piercing staver

Når det kommer til løse piercingstaver, er det 3 spørsmål: Hvilken form, buet eller rett, lengde og trådtykkelse. Hva angår de buede eller rette stavene, skal man huske å fortsette med den typen man alltid har brukt. Lengden skal man selv ta og føle litt på. En standard tungepiercing er f.eks. 16 mm. men ønsker man en mindre vil 14 eller 12 mm. kanskje være et godt valg. Men vær forsiktig og nøye dersom du kan unnvære et par millimeter. Du kan naturligvis alltid gå til vårt piercing måleskjema for hjelp til hvordan du måler.
Trådtykkelse er det samme som ved kulene. Du skal vide hvor tykk din stav er, innen du bestiller en ny kule. Som tommelfingerregel er alle piercinger fra halsen og ned 1,6 mm. Fra halsen og op er de typisk 1,2 mm. Den eneste unntakelsen er tungepiercinger - De er alltid 1,6 mm. selv om de er plassert over halsen.

Abonner på RSS Feed