Labret med metallisk akrylkule

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00

Er du allergiker bør du bruke titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker med andre kuler enn de alminnelige blanke blir mer og mer populære - Spesielt kuler som har en look som perlemor eller en metallisk look som denne modellen.

Smykket her er laget av to materialer, som henholdsvis er kirurgisk stål og akryl. Kirurgisk stål er det mest anvente materialet til piercingsmykker og blir i denne sammenheng brukt til selve labretstaven. Kulen er laget av akryl og har fått en kanonflott overflatebehandling som får kulen til å ligne en farget metallkule med en skinnende finish. Du velger selv din farge blant 6 flotte farger i boksen over.

Denne serien med metalliske kuler finnes også i andre smykkeformer, som f.eks.:

Så hvis smykker som dette med metallisk kule er noe for deg, så er det bare å bestille dette flotte smykket i dag.
Merk deg samtidig at ikke to kuler er helt like pga. overflatebehandlingen - Den med blå kule kan ha lilla skjær og den med lilla kule kan ha grønnlig skjær osv. Dette ses best på produktbildet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-10
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kulen
Kulen har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden forsvinne pga. slitasje.
Kulestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Søt
Karakter
Har den med rosa kule og den er super søt. Kult at man selv kan velge lengden, det har jeg ikke opplevet før! :D Review by Emma
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret med metallisk akrylkule
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder